Propust na startu vaterpolo turnira. Žedno na tribinama

349 0

BOR, (IST Media) Tačno u 15.30 u Boru je počela prva utakmica međunarodnog humanitarnog vaterpolo turnira između olimpijskih reprezentacija Brazila i Japana, ali će prvi dan  ostati upamćen po propustu u Sportskom centru gde nije moguće kupiti vodu, niti je dozvoljeno da se ona unese u bazenski prostor.

 

tribine_sportski_centar_vaterpolo2

 

Naime, na ulazu na bazen (moguće je ući samo sa zadnje strane Sportskog centra), policija pretresa torbe i rančeve posetiocima i oduzima čak i plastične flašice sa vodom koju je nemoguće kupiti na bazenu pošto je zatvoren prolaz do šanka.

 

Na ulazu na bazen policija i obezbeđenje su zahtevali da pedesetak mališana koji su došli organizovano bace svoje plastične boce sa vodom u smeće, a onda su smešteni na sunčanu tribinu na temperaturi koja je u tom renutku iznosila 35 stepeni.

 

Zatečen i iznenađen ovim propustom bio je i predsednik organizacionog odbora vaterpolo turnira, direktor RTB-a Bor Blagoje Spaskovski, koga smo zatekli kako mališanima sugeriše da prođu pored improvizovane ograde i rashlade se na česmama kraj dečijeg bazena.

 

Pokušaj da od direktora Sportskog centra saznamo da li će ovaj problem biti otklonjen nije urodio plodom, jer je na mobilnom telefonu bio nedostupan.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X