Korona

PREKINUTA LOKALNA TRANSMISIJA u Boru, tri pacijenta izlečena

odeljenje korona

BOR, (IST Media) Od 322 testiranih Borana od početka pandemije pozitivno je bilo njih 75, od čega su tri pacijenta u međuvrmenu ozdravila, a rezultati se očekuju za još 32 testiranih, rekao je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

Nema dalje lokalne transmisije virusa, ocenio je Milikić na današnjoj konferenciji za novinare, i dodao da je veliki broj zaraženih bio upravo zbog testiranih porodica na početku proglašenja pandemije.

Prema njegovim rečima, svakog dana testira se 50 Borana koji su na bilo koji način mogli biti u kontaktu sa zaraženima

Gradonačelnik Bora je rekao da nema precizne podatke koliko je radnika kompanije Ziđin Bor Copper izolovano, ali je prema njegovim saznanjima to veliki broj.

Prema našim podacima, na korona virus pozitivna su samo dva radnika te kompanije, koja je, kako je rekao, preduzela sve neophodne mere da se zaraza ne raširi među zaposlenima.

On je rekao da je situacija “pod kontrolom”. Treba nam odgovornost svakog od nas i držanje socijalne distance., rekao je Milikić i dodao da se nastavlja dezinfikuja grada.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

U Boru nagli porast broja novozaraženih. Omikron virus je zarazniji i lakše se prenosi

Saša Trifunović

Na teritoriji grada 58 zaraženih korona virusom, jedna osoba preminula

Ist Media

Broj aktivnih slučajeva korona virusa u Boru danas je 49

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X