Politika

Predstavnici liste Srbija protiv nasilja razgovarali sa Boranima. Pozvali na glasanje i za podršku listi broj 7

miki aleksic DSC06722

Foto: Ist media

Predstavnici sa liste broj 7 Srbija protiv nasilja na predstojećim republičkim izvorima, posetili su Bor i razgovarali sa građanima o problemima sa kojima se suočavaju.

Miki Aleksić, iz Narodnog pokreta Srbije, smatra da najveći problem predstavljaju kineske kompanije koje posluju u Boru, jer su pojedinci probegli tužbi kako bi ostvarili svoja prava.

Borani su, kao i u ostalim gradovima u Srbiji, izloženi pritiscima, ucenama i nasilju ovog režima, i  zato pozivam sve građane Bora da 17. decembra glasaju za listu Srbija protiv nasilja jer ništa ne može biti bolje u Srbiji dok se ova vlast ne promeni. Dok se ne sklone oni koji 11 godina odlučuje kako će se u Srbiji živeti i vreme je da idu u političku penziju, rekao je Aleksić.

Kada je reč o budžetu grada Bora, koji iznosi više od osam milijardi dinara, on je rekao da se to u Boru ne vidi, da su ranije 2,5 milijarde potrošene za sumnjivu kupovinu uglja bez tendera, a da gradonačelnik Bora raspolaže budžetom, i to iskorišćava u izbornoj kampanji.

To je skandal, jer nije bitno koliko ima novca ako ga uzalud trošite i ne iskorišćavate na dobar način. Narodne pare moraju da se pametno iskoriste, i zato se mi borimo protiv korupcije i pljačke, ali i za pravdu koja mora biti dostižna, kazao je on.

srbija protiv nasilja DSC06703

I predsednik stranke Novo lice Srbije Miloš Parandilović pozvao je građane da 17. decembra izađu na glasanje i podrže listu broj 7 Srbija protiv nasilja.

milos parandilovic srbija protiv nasilja DSC06731

Jasno je da je hobotnica koja vlada Srbijom prethodnih 11 godina okupirala zemlju i ponaša se kao okupator. Zato ih moramo poslati u istoriju, a nakon toga i procesuirati da odgovorni, Aleksandar Vučić i kasta koju je okupio oko sebe odgovaraju za sve zločine koje su počinili tokom vladavine, rekao je Parandilović.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Boru odobrena toksikološka stanica, ali nema ko da radi

Miloš Marković

Irena Živković: Restrikcije vode u Krivelju su posledica rudarenja

Ist Media

Sednica Skupštine Grada Bora: Budžet nikad veći, ali poslovanje javnih preduzeća u debelom minusu

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X