Kultura

Predstava PRISTANAK Ateljea 212 uskoro pred borskom publikom

 

Pozorišna predstava Pristanak engleske autorke Nine Rejn u izvođenju “Ateljea 212” i režiji  Nebojše Bradića, biće odigrana pred borskom publikom u ponedeljak 20. novembra na sceni Muzičke škole u 19 sati.

Komad Pristanak u režiji Nebojše Bradića je prvo predstavljanje ove značajne savremene autorke našoj publici. Zašto je pravda slepa? Da li je uvek nepristrasna? Ima li često sužene vidike? To su neka od pitanja koje postavlja novi komad “Pristanak”.

pristanak

Advokati, koji su istovremeno prijatelji, zauzimaju suprostavljene strane u slučaju silovanja. Glavni svedok je žena-žrtva, čiji je život naizgled veoma daleko od njihovih. Međutim, turbulentna dinamika i turobnost njenog života neprimetno se preliva u odnose između rivala na poslu i prijatelja, njihove sudbine se zapliću i menjaju pod paljbom kompetitivnih verzija istine.

Pristanak, moćna, bolna, ali i zabavna drama u režiji proslavljenog Nebojše Bradića proverava dokaze sa svake strane i dovodi grčku boginju Nemezis u savremeni kapitalistički svet da nepogrešivo usmeri svoju pravednu srdžbu i podeli svima ono što im pripada.

Igraju: Bojan Žirović, Tamara Dragićević, Marko Grabež, Branislav Trifunović, Jovana Gavrilović, Jelena Stupljanin, Sofija Juričan/Anica Dobra

Cena ulaznice je 1000 dinara. Prodaja ulaznica na blagajni Ustanove “Centar za kulturu grada Bora” od 15. novembra radnim danima od 8 do 14 časova, a na dan predstave (20.11.) od 8 do 19 časova.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Za seoske KUD-ove kineska kompanija donirala 1,1 milion dinara. Zamenik gradonačelnika za svako selo najavio dodatnih 300.000

Ist Media

Veče kineske muzike u hotelu “Jezero”. Dong Đinming virtuoz na erhu zasvirao Tamo daleko

Ist Media

“Gorki smeh” nikad slađi – sa književne večeri satiričnih kratkih formi

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X