Hronika

Potraga za Boraninom Duškom Đurićem nastavljena i dronom

branko djuric

BOR, (IST Media) Policija, rodbina i prijatelji već osam dana bezuspešno tragaju za sedamdesettrogodišnjim Duškom Đurićem iz Bora, koji je 28. jula otišao iz kuće u kojoj živi sa bratom i njegovom porodicom u naselju “Metalurg”, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Poslednji put, poznanici tvrde da je viđen 28. juna oko 9 sati kod Doma kulture, na sebi je imao žutu jaknu, sivu majicu, farmerice i crne cipele.

U potrazi za njim porodica je angažovala i dron kojim je pregledan borski rudarski kop, ali i okolina grada.

Njegova ćerka Sonja Brestovljanović kaže za istmedia.rs da je su tokom potrage za njim obišli potoke, mostove (Brestovački) i mesta kojima se kretao, ali da nema rezultata ni informacija od nadležnih.

Kako bi pomogli i Borani, plakatama sa njegovim likom i brojevima telefona na kome se mogu dati korisne informacije, oblepila je grad.

Za pomoć u potrazi pozvala je prijatelje putem društvene mreže Facebook, pa su usledili i odzivi prijatelja.

Sonja kaže da je njen otac donedavno bio u dobroj kondiciji, ali ne i poslednje dve, tri nedelje. Zato pretpostavlja da nije otišao daleko ili van grada. Kaže da je on već osam dana je bez terapije koju prima usled oboljenja vaskularne demencije, ali i pored te bolesti nikada nije otišao a da se ne vrati.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Ubijen osumnjičeni za dvostruko ubistvo kod Majdanpeka

Ist Media

Dvoje mrtvih i jedan ranjen u pucnjavi u selu kod Majdanpeka. Traje potraga za osumnjičenim

Ist Media

Ubistvo kod Majdanpeka? Policija ćuti, tabloidi spekulišu

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X