Potraga za Boraninom Duškom Đurićem nastavljena i dronom

97 0
branko djuric

BOR, (IST Media) Policija, rodbina i prijatelji već osam dana bezuspešno tragaju za sedamdesettrogodišnjim Duškom Đurićem iz Bora, koji je 28. jula otišao iz kuće u kojoj živi sa bratom i njegovom porodicom u naselju „Metalurg“, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Poslednji put, poznanici tvrde da je viđen 28. juna oko 9 sati kod Doma kulture, na sebi je imao žutu jaknu, sivu majicu, farmerice i crne cipele.

U potrazi za njim porodica je angažovala i dron kojim je pregledan borski rudarski kop, ali i okolina grada.

Njegova ćerka Sonja Brestovljanović kaže za istmedia.rs da je su tokom potrage za njim obišli potoke, mostove (Brestovački) i mesta kojima se kretao, ali da nema rezultata ni informacija od nadležnih.

Kako bi pomogli i Borani, plakatama sa njegovim likom i brojevima telefona na kome se mogu dati korisne informacije, oblepila je grad.

Za pomoć u potrazi pozvala je prijatelje putem društvene mreže Facebook, pa su usledili i odzivi prijatelja.

Sonja kaže da je njen otac donedavno bio u dobroj kondiciji, ali ne i poslednje dve, tri nedelje. Zato pretpostavlja da nije otišao daleko ili van grada. Kaže da je on već osam dana je bez terapije koju prima usled oboljenja vaskularne demencije, ali i pored te bolesti nikada nije otišao a da se ne vrati.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X