Politika

Pogledajte NACRT ODLUKE O BUDŽETU Bora za 2021. godinu i POŠALJITE KOMENTARE

gradska uprava bor

BOR – Gradsko veće grada Bora objavilo je Nacrt odluke o budžetu grada za 2021. godinu i o toj temi otvorilo javnu raspravu koja će trajati od 9. do 23 novembra.

Pozivamo sve građane, udruženja kao i stručnu javnost da se upoznaju sa radnim tekstom Nacrta Odluke o budžetu grada Bora za 2021. godinu i da daju predloge, sugestije i komentare, navodi se u pozivu za javnu raspravu.

Nacrt budžeta možete preuzeti na linku OVDE.

Budžet za narednu godinu projektovan je na 2.187.764.011 dinara.

Učesnici u javnoj raspravi su predstavnici organa Bora, građani, udruženja, stručna javnost, kao i druge zainteresovane strane.

Predlozi, sugestije, inicijative i komentari dostavljaju se Gradskoj upravi grada Bora – Odeljenju za finansije putem elektronske pošte na adresu: finansije@bor.rs ili na adresu Gradska prava grada Bora – Odeljenju za finansije, Ul. Moše Pijade 3, sa napomenom: “Za javnu raspravu o Nacrtu odluke” na obrascu koji se može preuzeti uz tekst Nacrta odluke.

Gradsko veće objavilo je i predlog nacrta odluke o naknadama za korišćenje javnih površina, gde možete videti cenovnik budućih parking zona a možete ga preuzeti na linku OVDE.

Predlozi, sugestije, inicijative i komentari dostavljaju se Gradskoj upravi grada Bora – Odeljenju poreske administracije putem elektronske pošte na adresu: lpa@bor.rs ili na adresu Gradske uprave grada Bora – Odeljenju poreske administracije, sa napomenom: “Za javnu raspravu o Nacrtu odluke” na obrascu koji se može preuzeti uz tekst Nacrta odluke.

Javni poziv upućen je i za učešće u javnoj raspravi o Nacrtu Odluke o lokalnim komunalnim taksama, koji možete preuzeti na linku OVDE.

Predlozi, sugestije, inicijative i komentari dostavljaju se Gradskoj upravi grada Bora – Odeljenju poreske administracije putem elektronske pošte na adresu: lpa@bor.rs ili na adresu Gradska uprava grada Bora – Odeljenju poreske administracije, Ul. Moše Pijade 3., sa napomenom: ,,Za javnu raspravu o Nacrtu odluke.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Boru odobrena toksikološka stanica, ali nema ko da radi

Miloš Marković

Irena Živković: Restrikcije vode u Krivelju su posledica rudarenja

Ist Media

Sednica Skupštine Grada Bora: Budžet nikad veći, ali poslovanje javnih preduzeća u debelom minusu

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X