Društvo

OTALJAN posao na dečijem igralištu kod Doma kulture. Naloženi radovi ispočetka

BOR, (IST Media, foto:istmedia) Radovi na postavljanju bezbednosne podloge na dečijem igralištu kod Doma kulture završeni su pre desetak dana, a već je bio potreban remont. Ustanovljeno je da je posao urađen nekvalitetno i u neskladu sa  obavezama iz javne nabavke.

Nadzorni organ gradske uprave je utvrdio da su drenažni kanali na 830 metara kvadratnih površine igrališta urađeni loše, zbog čega voda nije oticala. Zato je cela podloga danas srušena, nakon čega će gumene ploče biti postavljene ponovo.

Ovaj posao, vredan 5,2 miliona dinara, dodeljen je firmi “Kverk” iz Beočina, koja će sa podizvođačima morati da sve uradi ispočetka.

“Ovo je mesto gde se deca igraju i zato mora biti maksimalno bezbedno i urađeno po propisima. Neka ovo bude poslednja opomena svima koji gradu pružaju usluge, jer nećemo dozvoliti otaljavanje poslova i da se bilo ko igra javnim novcem”, rekao je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić, koji je sa saradnicima danas obišao dečije igralište.

Gradonačelnik dao novosađanima ostav. Gume postavljene pa uklonjene

Milikić je podsetio da je zbog loše obavljenog posla nedavno raskinut ugovor sa firmom iz Bora koja je bila zadužena za održavanje javne rasvete.

On je danas najavio i formiranje Komunalne policije.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Pitali smo: Predstoje li Boru restrikcije vode?

Ist Media

Bolji uslovi za penzionere u Slatini – opremljena sala Doma za najstarije

Miloš Marković

Serviser upozorava KADA KLIMA UREĐAJ MOŽE DA SE ZAPALI

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X