Društvo

Odbornici Skupštine Grada Bora u petak o povećanju cene komunalnih usluga za 30 procenata

 

Predsednik Skupštine Grada Bora Dragana Žikić, zakazao je sednicu Skupštine za petak (15. mart), na kojoj će se naći najmanje 60 tačaka dnevnog reda, a među najzanimljivijim biće predlog o povećanju cena komunalnih usluga za 30 procenata (“Toplana”, “Vodovod” i “3. oktobar”) ali i cene usluga JU Sportski centar “Bobana Momčilović Veličković”.

Razmatraće se predlog izrade plana razvoja Grada Bora u periodu od 2024. do 2030, predlog odluke o pristupanju izmena i dopuna izrade Plana generalne regulacije gradskog naselja i turističkih naselja Borsko jezero i Brestovačka banja, kao i predlog o pristupanju izradi Strateškog plana za socijalnu politiku u periodu 2023. do 2032.

Na dnevnom redu će se naći i izmena odluke o izradi Plana detaljne regulacije Centra za upravljanjem otpadom i Strategija razvoja urbanog područja grada.

Uvršten je i predlog Programa kontrole kvaliteta vazduha na teritoriji Bora za 2023. i 2024. godinu, kao i predlog Plana kvaliteta vazduha iz borske (aglomeracije) topionice.

Pred odbornicima će se naći i saglasnosti za pokriće gubitka JKP “Toplana”.

Odbornici će razmatrati i predlog Pravilnika uslova i postupaka za isključenje i ponovo priključenje kupaca na sistem daljinskog grejanja.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

U toku su radovi na uređenju Bora. Na red došao parking u ulici Jovana Dučića

Miloš Marković

Učenici generacije u Boru. Ponos grada na bilbordima

Miloš Marković

Pitali smo: Predstoje li Boru restrikcije vode?

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X