DruštvoNaslovi.netTema danaНекатегоризовано

Od danas tople probe u Boru

toplanaBOR, (IST Media) Nakon planiranog remonta i radova na postrojenjima u proizvodnom delu JKP Toplana Bor, proverena je ispravnost agregata, pa će danas toplana započeti sa toplim probama proizvodnog dela sistema.

 

“Nakon ovih proba pristupiće se proveri distributivne mreže kao i toplotnih podstanica.   Napominjemo da najavljene tople probe predstavljaju proveru funkcionalnosti sistema koji se sastoji od: toplane, kotlarnice – Banjsko polje, toplovodne mreže, predajnih toplotnih podstanica a na indirektan način i proveru kućnih instalacija korisnika daljinskog grejanja”, naveli su u Toplani Bor.

 

Važno je napomenuti da tokom funkcionalnih toplih proba korisnici obrate pažnju na ispravnost  kućnih instalacija, prevashodno na curenje vode iz instalacija.  

 

U periodu provere ispravnosti sistema daljinskog grejanja, dispičarski centar toplane primaće prijave na eventualna curenja vode iz instalacija na telefon 426 – 398. 

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Gradsko veće u Boru predložilo kadrovske promene u Sportskom centru i Vodovodu

Ist Media

Nova balon hala u flotaciji Veliki Krivelj suzbija prašinu iz rudnika

Ist Media

Članovi Senata Univerziteta u Beogradu u poseti Srbija Ziđin Koper

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X