Turizam

Od danas dostupna Virtuelna razglednica Bora. Interaktivna tabla kod Doma kulture

mapa Bor Google

 

U sredu 14. decembra u 12 sati, Muzej rudarstva i metalurgije i Turistička organizacija Bor, promovisaće projekat ”Virtuelna razglednica Bora” koji je podržan od strane Ministarstva kulture Republike Srbije i Grada Bora.

Muzej rudarstva i metalurgije je aplicirao prema Ministarstvu kulture RS za projekat iz oblasti digitalizacije kulturnog nasleđa i savremenog stvaralaštva, pod nazivom Virtuelna razglednica Bora, kojom je omogućena veća vidljivost kulturno-turističkih i prirodnih resursa grada Bora.

Pomoću multimedijalne, višejezične, interaktivne table i mobilne aplikacije turisti-posetioci biće u mogućnosti da se upoznaju i kreiraju turističku rutu prema sopstvenom interesovanju, skeniranjem QR kodova.

Ineraktivna tabla sadržaće Google mapu Bora i okoline sa mapiranim lokacijama i objektima a biće postavljena na platou ispred Doma kulture u ulici Moše Pijade.

Aplikaciju Virtuelna razglednica Bora možete preuzeti na linku OVDE.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Kako da uživate u lokalnoj kuhinji tokom putovanja

Ist Media

Otovrena sezona kupanja na Borskom jezeru. Sezona na Rgotskom jezeru otvorena pre kalendarskog leta

Miloš Marković

Riblja Čorba i Nele Karajlić nastupaju na Sajmu meda i vina u Negotinu

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X