KulturaНекатегоризовано

Novi filmovi Almodovara, Vudi Alena…Cinemafest od 29. oktobra u Sava centru

cinemafestBEOGRAD, (IST Media) U subotu 29. oktobra u Sava Centru startuje nova filmska revija Cinemafest, a karte su već u prodaji. Osmišljena od strane renomiranih filmskih distributerskih kuća i eminentnih filmskih stručnjaka CINEMAFEST je garancija vrhunskog filmskog programa i mesto gde će ljubitelji filma imati privilegiju da pogledaju najkvalitetnija ostvarenja nove svetske produkcije.

 

Pod programskim vođstvom selektora Ivana Karla repertoar prvog CINEMAFESTA obiluje poznatim autorskim imenima i jakim holivudskim premijerama. Ovogodišnji izbor Ivana Karla više je nego impozantan.

 

Na CINEMAFEST dolaze novi filmovi Pedra Almodovara (HULIETA), Bena Afleka (RAČUNOVODJA), Kolina Firta i Nikol Kidmen(GENIJE), Sare Džesike Parker (SVI PUTEVI VODE U RIM), Faitha Akina (TSCHICK), Marion Kotijar (SA ZEMLJE MESECA). Svečano otvaranje je rezervisano za ljubimca beogradske publike Vudija Alena i njegov novi rad “VISOKO DRUŠTVO” kojim je otpočeo ovogodišnji festival u Kanu.

 

resize-of-cinemafest_program

 

Film “ Visoko društvo “ (Cafe Society ) govori o mladom čoveku koji želi da izgradi karijeru filmskog reditelja u surovom Holivudu dvadesetih godina i o izazovima na putu do konačnog uspeha. Glavne uloge tumače Kristin Stjuart i Džejsi Azenberg.

 

Revija će biti svečano zatvorena premijerom domaćeg filma IME DOBRICA: PREZIME NEPOZNATO sa legendarnim Slavkom Štimcem u glavnoj ulozi, a u režiji Srđe Penezića.

 

Cena pojedinačnih ulaznica: 400 dinara
Cena kompleta ulaznica po terminskoj liniji od 19:00h sa filmom od 20:30h : 1.750 dinara
Cena kompleta po terminskoj liniji od 21:30h sa filmom od 16.30h: 1.750 dinara

 

Pojedinačne ulaznice su u prodaji na blagajni Sava Centra i prodajnim mestima Eventima, prodaja kompleta ulaznica je na blagajni Sava Centra.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Za seoske KUD-ove kineska kompanija donirala 1,1 milion dinara. Zamenik gradonačelnika za svako selo najavio dodatnih 300.000

Ist Media

Veče kineske muzike u hotelu “Jezero”. Dong Đinming virtuoz na erhu zasvirao Tamo daleko

Ist Media

“Gorki smeh” nikad slađi – sa književne večeri satiričnih kratkih formi

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X