Novi filmovi Almodovara, Vudi Alena…Cinemafest od 29. oktobra u Sava centru

882 0

cinemafestBEOGRAD, (IST Media) U subotu 29. oktobra u Sava Centru startuje nova filmska revija Cinemafest, a karte su već u prodaji. Osmišljena od strane renomiranih filmskih distributerskih kuća i eminentnih filmskih stručnjaka CINEMAFEST je garancija vrhunskog filmskog programa i mesto gde će ljubitelji filma imati privilegiju da pogledaju najkvalitetnija ostvarenja nove svetske produkcije.

 

Pod programskim vođstvom selektora Ivana Karla repertoar prvog CINEMAFESTA obiluje poznatim autorskim imenima i jakim holivudskim premijerama. Ovogodišnji izbor Ivana Karla više je nego impozantan.

 

Na CINEMAFEST dolaze novi filmovi Pedra Almodovara (HULIETA), Bena Afleka (RAČUNOVODJA), Kolina Firta i Nikol Kidmen(GENIJE), Sare Džesike Parker (SVI PUTEVI VODE U RIM), Faitha Akina (TSCHICK), Marion Kotijar (SA ZEMLJE MESECA). Svečano otvaranje je rezervisano za ljubimca beogradske publike Vudija Alena i njegov novi rad “VISOKO DRUŠTVO” kojim je otpočeo ovogodišnji festival u Kanu.

 

resize-of-cinemafest_program

 

Film “ Visoko društvo “ (Cafe Society ) govori o mladom čoveku koji želi da izgradi karijeru filmskog reditelja u surovom Holivudu dvadesetih godina i o izazovima na putu do konačnog uspeha. Glavne uloge tumače Kristin Stjuart i Džejsi Azenberg.

 

Revija će biti svečano zatvorena premijerom domaćeg filma IME DOBRICA: PREZIME NEPOZNATO sa legendarnim Slavkom Štimcem u glavnoj ulozi, a u režiji Srđe Penezića.

 

Cena pojedinačnih ulaznica: 400 dinara
Cena kompleta ulaznica po terminskoj liniji od 19:00h sa filmom od 20:30h : 1.750 dinara
Cena kompleta po terminskoj liniji od 21:30h sa filmom od 16.30h: 1.750 dinara

 

Pojedinačne ulaznice su u prodaji na blagajni Sava Centra i prodajnim mestima Eventima, prodaja kompleta ulaznica je na blagajni Sava Centra.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X