Politika

Narodna stranka: Bor će ostati bez mladih, svi odoše u Slovačku, Češku, na Aljasku…

Narodna stranka dragan markovic

BOR, (IST Media, foto: istmedia) – Više stotina mladih Borana zaputilo se na rad u Slovačku, Češku, Poljsku ili na Aljasku, a samo iz sela Zlot put inostranstva se zaputilo 30 mladih ljudi! Mnoge porodice su zato razdvojene, i ukoliko se ovakav trend nastavi neće imati ko da radi, rekao je predsednik opštinskog odbora Narodne stranke u Boru, Dragan Marković.

“Situacija sa odlivom mladih u inostranstvo je alarmantna jer oni više ne vide perspektivu. Kriza u Srbiji stiže na naplatu preko njihovih leđa, pa će balon zvani SNS uskoro morati da pukne“, rekao je Marković na današnjoj konferenciji za novinare.

On je upozorio i da će borski Dom zdravlja i Opšta bolnica uskoro ostati bez medicinskih sestara, jer su mnoge pronašle posao van Srbije, dok je novo zapošljavanje u ovim ustanovama država zabranila. U ovoj ustanovi nema ni lekara, pa građani sa pravom negoduju čekajući na preglede satima pa i danima.

“SNS je obećavao kule i gradove a umesto toga Srbija će biti sa iseljenim mladima i naseljenim migrantima”, rekao je on.

Osvrćući se na buduću grejnu sezonu, Marković je izneo podatak da je za poslednje dve godine oko 500 vlasnika stanova odjavilo usluge grejanja preduzeću “Toplana”, a među njima su i članovi SNS, pa i neki direktori javnih preduzeća.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Boru odobrena toksikološka stanica, ali nema ko da radi

Miloš Marković

Irena Živković: Restrikcije vode u Krivelju su posledica rudarenja

Ist Media

Sednica Skupštine Grada Bora: Budžet nikad veći, ali poslovanje javnih preduzeća u debelom minusu

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X