Nakon 35 godina kupljena NOVA STOMATOLOŠKA STOLICA za dečiju ordinaciju

767 0
BOR, (IST Media) Borski Dom zdravlja danas je dobio novu medicinsku oprema koja će doprineti poboljšanju pojedinih zdravstvenih usluga, a za te namene je iz gradskog budžete izdvojeno 2,3 miliona dinara.

Za potrebe stomatologije, dečijoj ordinaciji dopremljena je stomatološka stolica, a od danas su lekarima na raspolaganju i jedan EKG aparat i trokanalni automatski defibrilator.

„Ovih dana smo obezbedili stomatološku stolicu za dečije odeljenje u kome se koristila oprema stara tri i po decenije,” rekao je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić, i podsetio da je nedavno za potrebe Doma zdravlja kupljeno jedno sanitetsko vozilo.

On je obećao i da će se naredne godine nastaviti obnavljanje opreme u Domu zdravlja, kako bi se zdravstvena zaštita Borana podigla na znatno viši nivo.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

6月13日公告:博尔市图书馆– 自首一阅览室的成立150周年

Piše - 10. June 2019. 0
博尔市国家图书馆自首一阅览室于1869年在Zlot镇(兹罗提镇)成立。150周年之际,图书馆出版匈牙利诗人Milkos Radnoti《博尔市笔记》的新版。 周四6月13日晚上7点钟Aleksandar Zograf、Zoran Paunovic及Dragan Stojmenovic本出版物的作者和编辑将进行关于本版的介绍。 Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X