Multimedijalna izložba kreativnih studenata TF Bor

463 0

BOR, (M. Niculović, foto: Lj. Balanović) U prepunoj sali Narodne biblioteke u Boru, sinoć je održano akademsko “coolturno” veče u sklopu manifestacija povodom obeležavanja Dana studenata.

 

Pod sloganom „U susret umetnosti“, studenti Tehničkog fakulteta u Boru pokazali su da pored svojih tehničkih/inženjerskih potencijala, poseduju izuzetan dar za poeziju, slikarstvo i muziku.

 

Programom večeri obuhvaćena je izložba slika i fotografija, izlaganje pesama i stihova, kao i izvodjenje akustičnih muzičkih numera od strane studenata i gostujućih talentovanih mladih polaznika škole gitare pri Ustanovi Centra za kulturu Bor.

 

Cilj ove večeri jeste razvoj kulture medju mladim ljudima u Boru, a studenti Tehničkog fakulteta su pokazali da nauka i umetnost mogu i trebaju ići ruku pod ruku.

 

Organizatori večeri su Studentski parlament i novoosnovani Akademski kulturni klub Tehničkog fakulteta u Boru, u saradnji sa Narodnom bibliotekom Bor, Muzejom rudarstva i metalurgije Bor, Centrom za kulturu Bor, Resurs centrom Bor i Alternativom Bor.

 

[nggallery id=42]

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X