Mladi bračni parovi dobili ključeve od stanova

960 0

BOR (Ivana Milovanović, foto: J.Zečević) Četiri mlada bračna para koja su pobedila na konkursu lokalne samouprave, dobila su ključeve od novoizgrađenih kuća u naselju Bor 2. Reč je dvospratnim kućama od 60 metra kvadratnih stambenog prostora i četiri ara placa, a ključeve im je uručio predsednik Opštine Bor, Živorad Petrović.

 

U nove stanove useliće se bračni parovi: Milija Nikolić i Marija Vasić Nikolić, Adam i Andrijana Stojković, Dejan i Ana Zlatković i Milan Slavković i Anđelika Kržanović Slavković.

 

Ist Media DSC3835

 

Rešenje stambenog pitanja će nam mnogo značiti u daljem zajedničkom životu i proširenju porodice. Zahvaljujemo se lokalnoj samoupravi na konkretnom potezu koji su učinili kako bi doprineli povećanju nataliteta u našem gradu”, izjavio je za IST Media, Milan Slavković.

 

Ist Media DSC3836 (1)

 

Ovom prilikom dodeljene su i novčane nagrade najboljim učenicma borskih osnovnih i srednjih škola – vukovcima i učenicima generacije, kao i učenicima koji su osvojili neka od tri mesta na republičkim takmičenjima i njihovim mentorima.

 

“Želim da vam ova priznanja budu podstrek da u budućnosti budete i dalje dobri učenici, ali i dobri ljudi”, izjavio je ovom prilikom predsednik Opštine, Živorad Petrović.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X