Mladi bračni parovi dobili ključeve od stanova

373 0

BOR (Ivana Milovanović, foto: J.Zečević) Četiri mlada bračna para koja su pobedila na konkursu lokalne samouprave, dobila su ključeve od novoizgrađenih kuća u naselju Bor 2. Reč je dvospratnim kućama od 60 metra kvadratnih stambenog prostora i četiri ara placa, a ključeve im je uručio predsednik Opštine Bor, Živorad Petrović.

 

U nove stanove useliće se bračni parovi: Milija Nikolić i Marija Vasić Nikolić, Adam i Andrijana Stojković, Dejan i Ana Zlatković i Milan Slavković i Anđelika Kržanović Slavković.

 

Ist Media DSC3835

 

Rešenje stambenog pitanja će nam mnogo značiti u daljem zajedničkom životu i proširenju porodice. Zahvaljujemo se lokalnoj samoupravi na konkretnom potezu koji su učinili kako bi doprineli povećanju nataliteta u našem gradu”, izjavio je za IST Media, Milan Slavković.

 

Ist Media DSC3836 (1)

 

Ovom prilikom dodeljene su i novčane nagrade najboljim učenicma borskih osnovnih i srednjih škola – vukovcima i učenicima generacije, kao i učenicima koji su osvojili neka od tri mesta na republičkim takmičenjima i njihovim mentorima.

 

“Želim da vam ova priznanja budu podstrek da u budućnosti budete i dalje dobri učenici, ali i dobri ljudi”, izjavio je ovom prilikom predsednik Opštine, Živorad Petrović.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X