METAK – Knjiga prvenac mlade borske spisateljice Tamare Simeonović

1497 0

 

BOR, (IST Media) Knjiga pod nazivom “Metak”, mlade borske spisateljice Tamare Simeonović, izazvala je pažnju Borana u prepunoj sali borskog Medija centra.

 

Vidno uzbuđena ali prepuna samopouzdanja, mlada Boranka je publici predstavila svoj prvenac čitajući odlomke romana čija sadržina dinamično i jasno odslikava srpsku današnjicu. Mešavina ljubavi i kriminala, surov i sirov odnos muškog i ženskog glavnog lika, koji traže svoju priliku za novi život preispitujući sebe i svoje postupke.

 

Publika je aplauzima nagradila mladu autorku

 

Tamara Simeonović će “Metak” predstaviti na ovogodišnjem sajmu knjiga, a publici je otkrila tajnu da do kraja godine mogu očekivati novi romane na kome trenutno radi.

 

Tamara Simeonović rodjena je 13. septembra 1992 godine u Boru. Za sebe kaže da, od kada zna da piše, to i radi.

 

U toku školovanja pisala je pesme i kratke priče, par njih je objavljeno u nekim zajedničkim zbirkama mladih. Kasnije se njeno pisanje preusmerava na tok koji danas ima. Roman “Metak” je krimi-ljubavna priča smeštena na beogradski asfalt, gde dvoje mladih počinje ljubavnu priču koja se zavrsava jedne noći jednim metkom. Par godina kasnije, akteri ponovo upadaju u zavrzlamu strasti, ljubavi i nezaobilazne osvete. Da li će neko ispaliti metak ili ljubavne zavete saznajte čitajući prvenac mlade autorke.

 

Tamara je pravnik po struci, pa i u životu uvek teži da ispravlja stvari. Ima dva psa i mačku, kaže da je okosnica njenog života knjiga, čitanje i pisanje.

 

Promocije romana do sada su organizovane u Zaječaru, i Vrnjačkoj banji.

 

Za sebe kaže da je radoznala, smotana i smela, te da život udiše punim plućima, jer, kako kaže “svi ćemo jednom ostariti”.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X