METAK – Knjiga prvenac mlade borske spisateljice Tamare Simeonović

2516 0

 

BOR, (IST Media) Knjiga pod nazivom “Metak”, mlade borske spisateljice Tamare Simeonović, izazvala je pažnju Borana u prepunoj sali borskog Medija centra.

 

Vidno uzbuđena ali prepuna samopouzdanja, mlada Boranka je publici predstavila svoj prvenac čitajući odlomke romana čija sadržina dinamično i jasno odslikava srpsku današnjicu. Mešavina ljubavi i kriminala, surov i sirov odnos muškog i ženskog glavnog lika, koji traže svoju priliku za novi život preispitujući sebe i svoje postupke.

 

Publika je aplauzima nagradila mladu autorku

 

Tamara Simeonović će “Metak” predstaviti na ovogodišnjem sajmu knjiga, a publici je otkrila tajnu da do kraja godine mogu očekivati novi romane na kome trenutno radi.

 

Tamara Simeonović rodjena je 13. septembra 1992 godine u Boru. Za sebe kaže da, od kada zna da piše, to i radi.

 

U toku školovanja pisala je pesme i kratke priče, par njih je objavljeno u nekim zajedničkim zbirkama mladih. Kasnije se njeno pisanje preusmerava na tok koji danas ima. Roman “Metak” je krimi-ljubavna priča smeštena na beogradski asfalt, gde dvoje mladih počinje ljubavnu priču koja se zavrsava jedne noći jednim metkom. Par godina kasnije, akteri ponovo upadaju u zavrzlamu strasti, ljubavi i nezaobilazne osvete. Da li će neko ispaliti metak ili ljubavne zavete saznajte čitajući prvenac mlade autorke.

 

Tamara je pravnik po struci, pa i u životu uvek teži da ispravlja stvari. Ima dva psa i mačku, kaže da je okosnica njenog života knjiga, čitanje i pisanje.

 

Promocije romana do sada su organizovane u Zaječaru, i Vrnjačkoj banji.

 

Za sebe kaže da je radoznala, smotana i smela, te da život udiše punim plućima, jer, kako kaže “svi ćemo jednom ostariti”.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X