Kontakti na sajtu Ministarstva zdravlja za INFORMISANJE O KORONA VIRUSU ne funkcionišu

141 0

Ministarstvo zdravlja iniciralo je pokretanje sajta za informisanje o korona virusu (covid19.rs) ali je mobilni  telefon 064 8945 235 (koji je otvorilo Ministarstvo zdravlja) na koji se upućuju osobe koje sumnjaju da su zaražene virusom nedostupan, dok se na telefon 011 2684 566 Instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović–Batut” niko ne javlja, proverila je naša redakcija.

Ministarstvo zdravlja je obavestilo javnost da se na dostupnim brojevima telefona mogu dobiti sve potrebne informacije, kao i preporuke o daljem postupanju, od dežurnih epidemiologa, ali je očigledno reč o „gluvim telefonima“.

Nedostupni brojevi su „otvoreni“ i za sve one koji imaju određene simptome respiratornih infekcija, a koji su u prethodnom periodu boravili u području zahvaćenim COVID-19.

U kakvoj je konfuziji država, najbolje ilustruje informacija sa sajta Južnih vesti koje prenose da je iz italijanskog grada Bergama ka Nišu krenuo avion sa putnicima, iako je Vlada Srbije donela odluku o privremenoj zabrani ulaska u našu zemlju strancima iz zemalja žarišta korona virusa, poput Italije.

U Aerodromu “Konstantnin Veliki” kažu da još nemaju uputstva šta će raditi sa putnicima, kao ni da li avion može da sleti u Niš, jer im još nije zvanično stigla odluka Vlade.

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

There are 1 comments

  1. Hello. Please, send this message to the owner of this project. My name is Ben Scott, I contacted you before but I did not receive any answer.
    I am interested to buy your site. Can you please leave an phone number or add me on Skype or on Jutty Chat.
    I can understand that probably you did not plan to sell your business. But I will make you an offer you can not refuse. My nickname on jutty chat is: benscott . Thank you for your attention.

    Reply

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X