Naslovi.netTema danaZabava

Jedinstvena ponuda Nišvila – Džez letovanje za 99 €

 

 

Nišville jazz festival će i ove godine posetiocima iz drugih gradova i država ponuditi mogućnost mini džez letovanja: „Četiri dana u Nišu i četiri noći na Nišvilu” po vrlo povoljnoj ceni od 99 eura, u šta je uračunat komplet ulaznica za sve četiri festivalske večeri i pun pansion (smeštaj i tri obroka dnevno) u dvokrevetnim sobama studentskog hostela kod Tehničkih fakulteta u neposrednoj blizini niške Tvrđave, saopštio je organizator.

 

Uplatu za ovaj paket treba izvršiti na žiro račun br. 310-170605-73 ( Nišville Fondacija – Cara Dušana 19, 18000 Niš ) u dinarskoj protivvrednosti za 99 eura po srednjem kursu na dan uplate.

 

Prilikom popunjavanja uplatnice u koloni svrha doznake upisati “Jazz letovanje”, a nakon toga skeniranu uplatnicu sa validnim ličnim podacima poslati na mail nisville@nisville.com i potom će se potvrditi Vaša rezervacija.

 

 

Komplet karata uz originalnu uplatnicu može se podići u Press centru (Izložbeni paviljon u Tvrđavi) na dan početka zvaničnog programa festivala 10.avgusta 2017, u intervalu od 16 – 19h.

 

Ovogodišnje izdanje Nišville Jazz Festivala biće održano od 10 do 13.avgusta, a između ostalih nastupiće Patti Ostin, Candy Dulfer, Al Foster, Nick West, Tony Momrelle i mnogi drugi.

 

Od 10 do 13. avgusta na 34.niškom jazz festivalu Nišville 2017 biće izvedeno 120 koncerata i nastupiće 700 izvođača na 12 festivalskih bina!

 

Podsećamo, do srede, 10. maja je aktuelna promo cena Kompleta ulaznica od 2.000 dinara, a od srede, 10.maja u prodaji će biti i Pojedinačne ulaznice za tribine, kao i VIP Kompleti i VIP Pojedinačne ulaznice.

 

 

Ulaznice za ovogodišnji Nišville možete kupiti putem interneta na sajtu EVENTIMA 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Zasеdao Organizacioni odbor 57. Gitarijade: Cеna komplеta karata 2.000 dinara

Ist Media

Sanirana četiri kilometra puta od Donje Bele Reke do fabrike kreča Zagrađe. Od Ziđina 200 tona rizle

Ist Media

MOTO SKUP ovog vikenda na Borskom jezeru. Evo ko nastupa

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X