Iskliznulo pet vagon-cisterni s fosfornom kiselinom

137 0
Železnička stanica Bor

 

Pet vagon-cisterni s fosfornom kiselinom iskliznulo je na pruzi između Majdanpeka i Kaone. Povređenih nema, kao ni opasnosti po stanovništvo i životnu okolinu, saopštilo je preduzeće „Srbija kargo“.

Do iskliznuća je došlo na delu pruge Bor-Požarevac, između Majdanpeka i Kaone u tunelu Ujevac. Teretni voz u svom sastavu je imao 12 vagon-cisterni, a saobraćao je za potrebe kompanije „Eliksir“ iz Šapca.

Saobraćaj na ovom delu pruge trenutno je u prekidu. Na lice mesta izašla je zajednička železnička komisija, predstavnici Eliksira, kao vlasnika vagon cisterni i predstavnici vatrogasne jedinice, dodaje se u saopštenju. Operativna železnička komisija utvrdiće uzroke ovog iskliznuća, kao i stepen materijalne štete na infrastrukturnim kapacitetima i na vagonima, navode iz Srbija kargo.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Dolijao drski razbojnik

Posted by - 7. jula 2021. 0
  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su M.S. (1983) iz Bora koji se sumnjiči da je izvršio krivična dela razbojnička…

Crkva na meti lopova

Posted by - 30. juna 2021. 0
Brzom i efikasnom akcijom pripadnici MUP u Zaječaru, uhapsili su N.M. (1987) iz okoline Lajkovca, osumnjičenog za tešku krađu u…
X