Politika

Irena Živković: Na sutrašnjoj sednici Skupštine Grada Bora ponovo ni reči o Sigurnoj kući

 

Po obećanju Aleksandra Vučića, predsednika Srbije, nova Bolnica u Boru je trebalo da bude izgrađena do kraja 2022. a na polovini 2024. nema još ni projektne dokumentacije, skreće pažnju Irena Živković, predsednica odbora Stranke slobode i pravde (SSP) u Boru.

Po njenim rečima, još jedna od neistina Aleksandra Vučića je izjava od pre nedelju dana da počinju radovi na rekonstrukciji borskog porodilišta.

Upozorava da su psi lutalice sve veći problem u Boru, naročito u neosvetljenim delovima grada gde je ugrožena bezbednost prvenstveno dece, upozorila je Irena Živković, koja je i odbornica SSP u Skupštini Grada Bora.

Ona kaže da se već tri godine priča o Sigurnoj kući, ali da se ta tema zanemaruje pod izgovorom da nema para, i da Gradska Uprava već tri godine daje prazna obećanja o realizaciji ovog projekta.

Na sutrašnjoj sednici Skupštine Grada Bora, biće reči o ponovnom renoviranju platoa Doma kulture po ko zna koji put i subvencijama javnim preduzećima kojima nema kraja, kaže Živkovićeva.

Ona je kritikovala izdvajanje novca za asfaltiranje parkinga kod Doma zdravlja, jer smatra da je bilo bespotrebno, dok, sa druge strane, nema dovoljno parking mesta u gradu zbog čega vozači često plaćaju kazne.

Zaključuje da se na sednici Grada razmatraju iste večite teme, dok o suštinski bitnim stvarima, kao što su Sigurna kuća, pitanje zbrinjavanja pasa lutalica, i izgradnja nove Bolnice nema ni reči.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Boru odobrena toksikološka stanica, ali nema ko da radi

Miloš Marković

Irena Živković: Restrikcije vode u Krivelju su posledica rudarenja

Ist Media

Sednica Skupštine Grada Bora: Budžet nikad veći, ali poslovanje javnih preduzeća u debelom minusu

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X