Društvo

Inicijatoru novog DOMA OMLADINE u Boru NAGRADA u beogradskoj kancelariji UN

BOR, (IST Media) Srećko Zdravković iz Bora, dobitnik je “Specijalne nagrade za doprinos lokalnim zajednicama“, koju od ove godine dodeljuje Razvojni program Ujedninjenih nacija (UNDP) i Forum za odgovorno poslovanje za zaslužnog pojedinca, firmu i udruženje.

Stručni žiri je ovom prilikom dodelio iz svake od pomenute tri oblasti po jednu nagradu na nacionalnom nivou, a nagrade su dodeljene uz saglasnost Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Kako smo saznali, za Srećkovo zalaganje i dosadašnji rad na polju razvoja lokalne zajednice nominacije su stigle od mladih, roditelja i penzionera .

“Za mene je ovo velika čast, volim svoj Bor i uvek ću rado pomagati. U prethodnom periodu mentorisao sam “Tri generacije za budućnost nacije” i još uvek radim sa mladima, roditeljima i penzionerima da zajedno napravimo bolje okruženje za sve ljude” istakao je Zdravković.

Zdravković je dobitnik i prestižne nagrade “Specijalna nagrada Delegacije Evropske unije u Srbiji za poseban doprinos promovisanju EU vrednosti”.

Inicijator je osnivanja Doma omladine Bor, jedan od troje Srba koji su 2016. bili stipendisti Harvard Kennedy School, kao i obitnik drugog mesta za Volonterske projekte od strane Ministarstva omladine i sporta.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Batut: Zbog posledica pušenja u Srbiji godišnje umre oko 19.000 ljudi

Miloš Marković

IT karijera u Srbiji – gde početi i kako uspešno napredovati

Ist Media

In memoriam: Nebojša Dimitrijević (1959-2024)

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X