Inicijatoru novog DOMA OMLADINE u Boru NAGRADA u beogradskoj kancelariji UN

583 0
BOR, (IST Media) Srećko Zdravković iz Bora, dobitnik je “Specijalne nagrade za doprinos lokalnim zajednicama“, koju od ove godine dodeljuje Razvojni program Ujedninjenih nacija (UNDP) i Forum za odgovorno poslovanje za zaslužnog pojedinca, firmu i udruženje.

Stručni žiri je ovom prilikom dodelio iz svake od pomenute tri oblasti po jednu nagradu na nacionalnom nivou, a nagrade su dodeljene uz saglasnost Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Kako smo saznali, za Srećkovo zalaganje i dosadašnji rad na polju razvoja lokalne zajednice nominacije su stigle od mladih, roditelja i penzionera .

“Za mene je ovo velika čast, volim svoj Bor i uvek ću rado pomagati. U prethodnom periodu mentorisao sam “Tri generacije za budućnost nacije” i još uvek radim sa mladima, roditeljima i penzionerima da zajedno napravimo bolje okruženje za sve ljude” istakao je Zdravković.

Zdravković je dobitnik i prestižne nagrade “Specijalna nagrada Delegacije Evropske unije u Srbiji za poseban doprinos promovisanju EU vrednosti”.

Inicijator je osnivanja Doma omladine Bor, jedan od troje Srba koji su 2016. bili stipendisti Harvard Kennedy School, kao i obitnik drugog mesta za Volonterske projekte od strane Ministarstva omladine i sporta.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X