Inicijativa: Buka protiv diktature od ponedeljka sa ulice i ispred zgrada

163 2

foto: N1

Inicijativa Ne davimo Beograd pozvala je gradjane da u ponedeljak 4. maja u 20.05 izadju na ulice ispred svojih zgrada, kuća i ulaza i da odatle prave Buku protiv diktature.

Pozivamo gradjane da poštuju mere opreza, pokažu odgovornost, nose maske i rukavice, drže distancu, ali i naprave buku i pokažu odlučnost u borbi protiv diktature, navodi se u pozivu Inicijative Ne davimo Beograd.

Oni su dodali da se prethodnih dana moglo videti da zakon i policijski čas ne važe za sve gradjane, već da je nekima dozvoljeno da zloupotrebljavaju policijski čas za kampanju Srpske napredne stranke i da sa krovova stambenih zgrada demonstriraju silu.

Poručujemo im da ne damo svoje krovove, ne damo svoje ulaze, ne damo svoje ulice, ne damo svoje gradove. Poručujemo da ćemo se boriti za slobodnu, solidarnu i demokratsku Srbiju“,piše u pozivu Inicijative.

Inicijativa Ne davimo Beograd u pozivu je podsetila da se prethodnih dana dogodila neverovatna situacija da vlast protestuje protiv nezadovoljstva gradjana.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

There are 2 comments

 1. Neka se poštuju epidemiološke mere (rastojanje, maske, rukavice) jer epidemija i dalje treaje. Završetak epidemije ne proglašava Vučić, veš realno stanje u smanjenju broja obolelih .

  Reply
 2. Pobogu ne davite Bor vise glupim i politikantskim akcijama .Kakve Bor ima veze sa zutim patkama i Bg na vodi?
  Nema nikakve.
  Samo mentalitet stada ili sindrom lemura.
  Ajde Borani da izadju napolje i simbolicno umesto kupovine jednog litra goriva isti novac uplate za narodnu kuhinju.
  Sta …???? Nije dobar predlog?
  Dobro je samo kad nista ne kosta?
  A lupetaranje je dzabe.

  Reply

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X