Politika

Inicijativa: Buka protiv diktature od ponedeljka sa ulice i ispred zgrada

foto: N1

Inicijativa Ne davimo Beograd pozvala je gradjane da u ponedeljak 4. maja u 20.05 izadju na ulice ispred svojih zgrada, kuća i ulaza i da odatle prave Buku protiv diktature.

Pozivamo gradjane da poštuju mere opreza, pokažu odgovornost, nose maske i rukavice, drže distancu, ali i naprave buku i pokažu odlučnost u borbi protiv diktature, navodi se u pozivu Inicijative Ne davimo Beograd.

Oni su dodali da se prethodnih dana moglo videti da zakon i policijski čas ne važe za sve gradjane, već da je nekima dozvoljeno da zloupotrebljavaju policijski čas za kampanju Srpske napredne stranke i da sa krovova stambenih zgrada demonstriraju silu.

Poručujemo im da ne damo svoje krovove, ne damo svoje ulaze, ne damo svoje ulice, ne damo svoje gradove. Poručujemo da ćemo se boriti za slobodnu, solidarnu i demokratsku Srbiju”,piše u pozivu Inicijative.

Inicijativa Ne davimo Beograd u pozivu je podsetila da se prethodnih dana dogodila neverovatna situacija da vlast protestuje protiv nezadovoljstva gradjana.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Boru odobrena toksikološka stanica, ali nema ko da radi

Miloš Marković

Irena Živković: Restrikcije vode u Krivelju su posledica rudarenja

Ist Media

Sednica Skupštine Grada Bora: Budžet nikad veći, ali poslovanje javnih preduzeća u debelom minusu

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X