Hronika

I drugi osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić zatražio da bude ponovo saslušan

tuzilastvo zajecar

 

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić D.D. je preko svog branioca zatražio od Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru da bude ponovo saslušan, a saslušanje je zakazano za četvrtak, 11. jula.

Ovu informaciju je za Danas potvrdio glavni tužilac VJT u Zaječaru Miodrag Canović.

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić je preko svog advokata zatražio da bude ponovo saslušan u našem tužilaštvu. Taj zahtev mu je omogućen i on će biti saslušan u četvrtak 11. jula u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, rekao je Canović za Danas.

On je rekao i da tužilaštvo ne zna, niti može da zna šta će osumnjičeni da izjavi prilikom saslušanja u četvrtak.

Pre osumnjičenog D.D. u tužilaštvu je svoju odbranu izneo i drugi osumnjičeni S.J. koji je u potpunosti negirao krivično delo koje mu se stavlja na teret.

S.J. se do tada branio ćutanjem, dok je D.D. i u policiji i u tužilaštvu, prilikom prvog saslušanja, u potpunosti priznao delo koje mu se stavlja na teret.

Brat osumnjičenog D.D. je preminuo u policijskoj stanici u Boru samo dan nakon hapšenja. On je bio osumnjičen da je bio pomagač prilikom izvršenja krivičnog dela.

Policija je tada izdala saopštenje da je on preminuo od posledica srčanog udara, ali je Radar došao do saznanja da je ipak preminuo nasilnom smrću.

Slučaj je dodeljen Višem javnom tužilaštvu u Nišu, urađena je obdukcija preminulog, ali do danas javnost ne zna šta se nalazi u obdukcijskom izveštaju jer VJT u Nišu odbija da objavi rezultate obdukcije.

 

Izvor: Danas

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Voze i mladi i stari, i pijani i drogirani

Miloš Marković

Ubijen osumnjičeni za dvostruko ubistvo kod Majdanpeka

Ist Media

Dvoje mrtvih i jedan ranjen u pucnjavi u selu kod Majdanpeka. Traje potraga za osumnjičenim

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X