HUMANITARA akcija borskih prosvetara – pomoć društvu MOZAIK

1287 0
BOR, (IST Media) U subotu 16. juna u maloj sali JU Sportski centar „Bor“ i OŠ „3. oktobar“, biće održano „Humanitarno sportsko i poetsko druženje prosvetnih radnika Bora“ kako bi se pomoglo Društvu za decu ometenu u razvoju, dnevnom boravku “Mozaik”.

Ovaj projekat ima za cilj okupljanje borskih prosvetnih radnika, od predškolskog do visokoškolskog nivoa, koji su u sistemu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kažu inicijatorke ove manifestacije dr Aleksandra Mitovski (Tehnički fakultet u Boru) i profesorka fizičkog vaspitanja Mirjana Spasić (OŠ „3. oktobar“ Bor).

“Prosvetni radnici Bora bi se putem ove manifestacije i ovakvim načinom druženja umrežili i zbližili, a sa druge strane bi svojim volonterskim, humanitarnim akcijama ove godine pomogli Društvu za pomoć MNRO Bor – Dnevni boravak “Mozaik” iz Bora”, kaže Aleksandra Mitovski.

Sportski deo druženja prosvetnih radnika Bora uključuje odigravanje revijalnih utakmica u nekoliko sportskih disciplina (mali fudbal, basket i odbojka) u muškoj i ženskoj konkurenciji. U okviru poetskog dela prosvetni radnici bi se predstavili publici svojim umetničkim stvaralaštvom.

Realizacija sportskog dela druženja prosvetnih radnika Bora biće u maloj sali SC „Mladost“ sa početkom u 10 časova, dok će poetsko veče biti održano u svečanoj sali OŠ „3. oktobar“, sa početkom u 18 časova.

Humanitarni karakter projekta ogledao bi se u novčanim prilozima i učesnika i publike koji bi se donirali Dnevnom boravku „Mozaik“ iz Bora.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X