HOTEL JEZERO napunili Bugari i Rumuni. Ziđin najavio nova ulaganja u hotel i okolinu Borskog jezera

1973 0
BOR, (IST Media, foto: istmedia) Promena vlasničke strukture u borskom kombinatu bakra nisu promenile planove kada je u pitanju razvoj turizma na Borskom jezeru, pre svega, kada je reč o hotelu “Jezero”.
Prema rečima menadžera hotela Milice Milovanović, trenutna popunjenost hotela je više od 50 odsto.
“Tako ce biti do maja, s tim što ćemo vikendima biti popunejni u potpunosti, budući da slede brojni seminari, tim bildinzi, kao i individualne posete”, kaže Milica Milovanović.
Gledajući unazad, menadžment je zadovoljan kako je počela sezona. Svi kapaciteti su tokom novogodišnjih praznika bili rasprodati, a najveći broj gostiju, čak 75 procenata, činili su turisti iz Bugarske i Rumunije.
“Da držimo do kvaliteta, i da smo prepoznati kao dobri domaćini, kao i da svojim sadržajima u hotelu pružamo maksimalno ugodan odmor, govori podatak da čak 60 procenta stranih tursita čine povratnici”, naglašava menadžerka.
Ona ističe da se trenutno u hotelu, koji ima četiri zvezdice, uređuje enterijer kako bi se što spremnije dočekala letnja sezona, a u dogovoru sa novim menadzmentom, planirana su i nova ulaganja u hotel i okolinu.
Ledom okovano Borsko jezero.
U hotelu borave i mnogi ljubitelji zimskih sportova koji uživaju u uređenim stazama na Crnom vrhu.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Napiši komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X