Turizam

HOTEL JEZERO napunili Bugari i Rumuni. Ziđin najavio nova ulaganja u hotel i okolinu Borskog jezera

BOR, (IST Media, foto: istmedia) Promena vlasničke strukture u borskom kombinatu bakra nisu promenile planove kada je u pitanju razvoj turizma na Borskom jezeru, pre svega, kada je reč o hotelu “Jezero”.
Prema rečima menadžera hotela Milice Milovanović, trenutna popunjenost hotela je više od 50 odsto.
“Tako ce biti do maja, s tim što ćemo vikendima biti popunejni u potpunosti, budući da slede brojni seminari, tim bildinzi, kao i individualne posete”, kaže Milica Milovanović.
Gledajući unazad, menadžment je zadovoljan kako je počela sezona. Svi kapaciteti su tokom novogodišnjih praznika bili rasprodati, a najveći broj gostiju, čak 75 procenata, činili su turisti iz Bugarske i Rumunije.
“Da držimo do kvaliteta, i da smo prepoznati kao dobri domaćini, kao i da svojim sadržajima u hotelu pružamo maksimalno ugodan odmor, govori podatak da čak 60 procenta stranih tursita čine povratnici”, naglašava menadžerka.
Ona ističe da se trenutno u hotelu, koji ima četiri zvezdice, uređuje enterijer kako bi se što spremnije dočekala letnja sezona, a u dogovoru sa novim menadzmentom, planirana su i nova ulaganja u hotel i okolinu.
Ledom okovano Borsko jezero.
U hotelu borave i mnogi ljubitelji zimskih sportova koji uživaju u uređenim stazama na Crnom vrhu.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Kako da uživate u lokalnoj kuhinji tokom putovanja

Ist Media

Otovrena sezona kupanja na Borskom jezeru. Sezona na Rgotskom jezeru otvorena pre kalendarskog leta

Miloš Marković

Riblja Čorba i Nele Karajlić nastupaju na Sajmu meda i vina u Negotinu

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X