HronikaНекатегоризовано

Građevinski radnik poginuo na radnom mestu

ZAJEČAR (IST Media, Snežana Stanojević) Juče, 10.08. nešto pre 11:00 časova u Zaječaru se desila nesreća prilikom koje je radnik firme „BELLOPAN“, tridesettrogodišnji Mladen Durmišević pao sa zgrade u ulici Milovana Glisića 48 gde je čistio šut sa terase na četvrtom spartu. Odmah je prevezen u bolnicu u Nišu, gde je oko 14:00 časova od zadobijenih povreda preminuo.
U trenutku kada je prosipao otpad sa terase na trećem spratu, na kojoj nije bilo zaštitne ograde, pao je sa visine od 9,6 metara.

 

Čišćenje stambenog objekta u izgradnji poslodavac „BELLOPAN“ izvodi na osnovu ugovora koji je zakljucio sa investitorom.

 

Inspektoru rada ja stavljen na uvid ugovor o radu koji je poslodavac zaključio sa preminulim na odredjeno vreme, počev od 01. avgusta ove godine, kao i prijavu o obaveznom socijalnom osiguranju koja je podneta nadležnoj filijali Fonda PIO.

 

Nadzor je u toku, a na osnovu utvrdjenih činjenica inspektor rada će preduzeti zakonom propisane mere, kaže se u saopštenju Ministarstva za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja.

 

Istaraga je u toku.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Uhapšena trojica Borana zbog krađe metalnih cevi

Ist Media

Policija: Vozač koji je sinoć izazvao saobraćajnu nezgodu u centru Bora bio pod dejstvom narkotika

Ist Media

Mesec dana pritvora za Boranina koji je povredio mladog Kineza

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X