Društvo

Grad se zahvalio poverenicima civilne zaštite zbog pomoći lokalnom stanovništvu

poverenici civilna zastita

foto: TV Bor screenshot

BOR – Na svečanoj sednici Štaba za vanredne situacije, a povodom Međunarodnog dana civilne zaštite, poverenicima iz seoskih mesnih zajednica sa teritorije Grada Bora uručene su zahvalnice za rad i pomoć lokalnom stanovništvu.

Njima je priznanje odato ne samo zbog rada tokom pandemije korona virusa, već i u ostalim vanrednim situacijama.

Zaključeno je da su odigrali značajnu ulogu u dostavi hrane i lekova tokom pandemije, ali i kod prijavljivanja poplava, požara i drugih elementarnih nepogoda, kao i prilikom dužih havarija i nestanka struje i vode.

Pokazali smo da smo u ovom delu Srbije ali i šire najbolje organizovali rad Štaba za vanredne situacije  i da se uvek nađemo našim sugrađanima kada je to neophodno. Poverenici su uvek prvi na licu mesta i daju nam informaciju bilo da je reč o elementarnim nepogodama, nakon čega mi, sa vatrogasnim službama i lokalnim gradskim službama reagujemo na terenu radi bezbednosti ljudi, rekao je gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Da li se sećate priče o Ivči? Posle osam meseci evo nastavka

Ist Media

U nedelju u Domu zdravlja preventivni pregledi bez zakazivanja

Ist Media

Apoteka u Domu zdravlja izdata u zakup. Na licitaciji ponuđeno 325.000 dinara mesečno

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X