Društvo

Generalni direktor Srbija Ziđin Koper čestitao rukovodstvu Tehničkog fakulteta i studentima Dan studenata

tehnicki fakultet

 

Povodom Četvrtog aprila, Dana studenata, generalni direktor Srbija Ziđin Koper Ću Guodžu uputio je rukovodstvu Tehničkog fakulteta u Boru i studentima čestitku u kojoj je, pored ostalog, navedeno:

Dragi studenti, ulaskom u akademski svet napravili ste pravi životni izbor, jer danas je, više nego ikada, važno ulagati u znanje i veštine. To je investicija koja se najbrže isplati. Verujem u energiju koju nosi vaša mladost i u važu veliku želju da upijete nova znanja i iskustva. Takođe, uveren sam da ste vi ti koji će kreirati budućnost i svoje visokoškolske ustanove i Republike Srbije. Zbog toga svi s pravom od vas očekuju da se aktivno uključite u život i rad akademske zajednice i da svojim idejama, ali i postignućima, doprinesete ugledu visokog obrazovanja Srbije.

Ču Guodžu generalni direktor Serbia Zijin Copper

Ovoj zemlj su potrebni mladi obrazovani ljudi, a potrebni su i ovom gradu, i kompaniji Srbija Ziđin Koper. Zbog toga vaše visokoškolsko obrazovanje treba da usmeravate i razvijate ka potrebama srpske i borske privrede, Tradicija jenovekovnog rudarenja u Boru to traži od vas, sadašnjost koja kaže da će se ovde bar još 100 godina rudariti i praviti bakar, takođe. Ali, i budućnost to s pravom od vas očekuje. Jer, vi ste budućnost! Zbog toga je i veoma važno da Tehnički fakultet u Boru, u okvru svoje obrazovne i prosvetiteljske misije, nastavi afirmaciju, uspešno odgovori svim izazovima trećeg milenijuma i iznedri potreban broj visokoškolaca, magistara i doktora nauka.

Četvrti april je vaš praznik, vaš dan – ali vaši su i svi budući dani. Želim da znate da studiranje nisu samo predavanja, vežbe, učenje, kolokvijumi, seminari, ispiti i ocene. Neka vam studiranje ostane u uspomeni kao najlepši deo života, kada ste pored diplome i zanimanja stekli i prijatelje, buduće kolege, možda i životne saputnike.

Čestitam vam od srca Dan studenata i savetujem vam da budete vredni, uporni i radni. Učite, proširujte svoje vidike i interesovanja i ulažite u svoje znanje. Ono se uvek isplati. Želim vam vrhunske rezultate na svim poljima i uspešan „skok preko kože“ i svih životnih dilema i nedaća.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Gradsko veće u Boru predložilo kadrovske promene u Sportskom centru i Vodovodu

Ist Media

Članovi Senata Univerziteta u Beogradu u poseti Srbija Ziđin Koper

Ist Media

Povratak Živorada Žike Petrovića – novi direktor JKP Vodovod u Boru – Sindikat upozorava: Zaposleni rade u nehumanim uslovima

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X