Fejsbuk premijera dokumentarnog filma o 20 godina FESTIVALA ULIČNIH SVIRAČA

47 0
foto: FB

Fejsbuk premijera kratkog dokumentarnog filma „20 godina Festivala uličnih svirača“ zakazana je za 10. decembar u 19 časova, a film će biti prikazan na zvaničnoj stranici Festivala uličnih svirača, saopštili su danas organizatori.U filmu govore Ida Prester iz benda Lollobrigida, Dušan Strajnić – Dukat iz Stray Dogg-a, Bojan Slačala iz benda Artan Lili, Miodrag Ninić iz VIS Limunade, kao i tim festivala Borislav Beljanski, Aleksandar Carić i Natali Beljanski Popović, navodi se u saopštenju.

Zbog epidemije korona virusa, ove godine prvi put Novosadjani nisu išli na festival, već je festival stigao do njih. Kroz simboličnih 20 nastupa širom grada, u 10 gradskih kvartova, Festival je ove godine iznenadio gradjane za svoj rodjendan, piše u saopštenju.

Festival uličnih svirača se u normalnim okolnostima održava krajem leta i okuplja muzičare, plesače, pozorišne trupe, performere, akrobate i predstavlja veliku umetničku radionicu na otvorenom gde su umetnici i publika ravnopravni učesnici.

Festival uličnih svirača svake godine za tri dana vidi više od 70.000 posetilaca, a svi programi su, kao i oduvek od osnivanja, besplatni.

Fejsbuk premijera moći će se pogledati na linku OVDE.

Beta

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X