Evo kako su se vaterpolisti provodili na Borskom jezeru. Japanci igrali kolo

Objavljeno at 15:54
298 0

BOR (IST Media, Ivana Milovanović) Neke od najboljih vaterpolo reprezentacija sveta boravile su prethodnih dana na Borskom jezeru. Sudeći prema njihovim reakcijama, grad i okolina će im ostati u lepom sećanju. Međutim, i menadžment hotela „Jezero” ima samo reči hvale za najuspešnije svetske sportiste.

 

„Svi su bili disciplinovani, pedantni, uredni... Sami su nameštali krevete i slagali stvari, sobarice gotovo da nisu imale posla. Nikada ne biste rekli da su to najbolji sportisti sveta, koji imaju pravo da budu malo i razmaženi“, kaže za IST Media Milica Milovanović, menadžerka hotela „Jezero“.

 

 

snuker

 

 

U slobodno vreme, vaterpolisti su pratili ostale mečeve i koristili usluge hotela, poput teretane, međutim, najpopularnija zanimacija bilo je igranje snukera. Iznenađujuće, iako važe za lepe i zgodne momke, nije bilo mnogo obožavateljki.

 

vaterpolisti jezero

 

Osim treninga, vreme se provodilo i u zabavi, te su tako po jedan reprezentativac Srbije i Grčke proslavili rođendane na Borskom jezeru. Najveseliji gosti bili su Japanci, koji su čak zaigrali i kolo.

 

media-share-0-02-01-ff64d70902824c1c14d688edbdb1dd2e56af7c9885f9ee6f84e226c7ef1d6bb7-Picture

 

Reprezentativci nisu imali posebnih želja ni kada je o hrani reč, već su jeli ono što je svakodnevno na inače bogatom meniju hotela „Jezero“, koji podrazumeva 16 vrsti hrane i isto toliko različitih salata. Ipak, najviše se jelo sireva i testenina.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

Leave a comment

Your email address will not be published.

X