Donacija Zijin-a Mozaiku i osnovnoj školi u Bučju

58 0
skola bucje donacija

BOR, (IST Media) – Kompanija Serbia Zijin Copper pomogla je opremanje dnevnog boravka za decu sa smetnjama u razvoju „Mozaik“, obezbedivši sredstva za zamenu dotrajalih prozora, dok je osnovna škola u Bučju dobila kancelarijski materijal, a učionice edukativni pribor i nov nameštaj.

Važno nam je bilo da u ovo doba, kada vlada virus korona, zaštitimo decu od drugih virusa, odnosno da im ne bude bar hladno dok su kod nas. Kompanija Serbia Zijin Copper nam je izašla u susret, uplatila novac za zamenu starih prozora i zbog toga joj veliko hvala, kazao je predsednik „Mozaika“  Miroslav Đorđević.

Mozaik spreman za zimu

Još jedna u nizu donacija koju je Serbia Zijin Copper realizovala oktobra jeste i opremanje Osnovne škole „Đura Jakšić“ u Bučju. Na inicijativu predsednika mesne zajednice Danijela Petrovića, Kompanija je ovoj obrazovnoj ustanovi donirala neophodan kancelarijski materijal, a učionice opremila edukativnim priborom i nameštajem.

Ovo nije prva donacija našem selu, jer smo pre toga dobili i novčanu pomoć za organizaciju seoske slave. Prošle godine, Kompanija je izašla u susret i našem kulturno-umetničkom društvu, tako da saradnju sa Serbia Zijin Copper već možemo nazvati tradicionalnom, rekao je Petrović.

Serbia Zijin Copper je početkom ove godine predškolskoj ustanovi „Bambi“ donirala dostavno vozilo, a gradskoj Bolnici poklonjen je savremeni uređaj za razbijanje kamena u bubregu.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

X