Društvo

Donacija Zijin-a Mozaiku i osnovnoj školi u Bučju

skola bucje donacija

BOR, (IST Media) – Kompanija Serbia Zijin Copper pomogla je opremanje dnevnog boravka za decu sa smetnjama u razvoju „Mozaik“, obezbedivši sredstva za zamenu dotrajalih prozora, dok je osnovna škola u Bučju dobila kancelarijski materijal, a učionice edukativni pribor i nov nameštaj.

Važno nam je bilo da u ovo doba, kada vlada virus korona, zaštitimo decu od drugih virusa, odnosno da im ne bude bar hladno dok su kod nas. Kompanija Serbia Zijin Copper nam je izašla u susret, uplatila novac za zamenu starih prozora i zbog toga joj veliko hvala, kazao je predsednik “Mozaika”  Miroslav Đorđević.

Mozaik spreman za zimu

Još jedna u nizu donacija koju je Serbia Zijin Copper realizovala oktobra jeste i opremanje Osnovne škole „Đura Jakšić“ u Bučju. Na inicijativu predsednika mesne zajednice Danijela Petrovića, Kompanija je ovoj obrazovnoj ustanovi donirala neophodan kancelarijski materijal, a učionice opremila edukativnim priborom i nameštajem.

Ovo nije prva donacija našem selu, jer smo pre toga dobili i novčanu pomoć za organizaciju seoske slave. Prošle godine, Kompanija je izašla u susret i našem kulturno-umetničkom društvu, tako da saradnju sa Serbia Zijin Copper već možemo nazvati tradicionalnom, rekao je Petrović.

Serbia Zijin Copper je početkom ove godine predškolskoj ustanovi „Bambi“ donirala dostavno vozilo, a gradskoj Bolnici poklonjen je savremeni uređaj za razbijanje kamena u bubregu.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Apoteka u Domu zdravlja izdata u zakup. Na licitaciji ponuđeno 325.000 dinara mesečno

Ist Media

Povređena dva učenika na osvetljenim pešakim prelazima kod škola!

Ist Media

Gimnazijalci prikupljaju novac za novogodišne paketiće namenjenih socijalno ugroženoj deci

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X