Politika

Demokratska stranka: Zagađenje u Boru prelazi u genocid

Demokratska stranka - kzn

 

Rušenje dimnjaka može da bude jako opasno po zagađenje životne sredine, ocenili su na današnjoj konferenciji za novinare predstavnici Demokratske stranke u Boru.

Vlast nije našla za shodno da obavesti škole i građanstvo da je u pitanju veliko zagađenje i da bi trebali da se sklonimo. Želimo da pozovemo građane da što hitnije reagujemo i sprečimo devastaciju Bora. Ovo više nije obično zagađenje, ovo polako prelazi u genocid. Devet godina trpimo diktaturu koja je postala neizdrživa, smatra Svetlana Anđelković, predsednik Gradskog odbora demokratske stranke.

Srđan Milivojević, predsednik Izvršnog odbora DS-a ocenio je da se korona kriza u Srbiji vodi katastrofalno, i da su katastrofalni i učinci ove vlasti.

Na izborima će građani odlučivati kakav će vazduh biti u Boru, da li će mafija preuzeti svaki segment društva i da li ćemo imati kapaciteta da kao jedno demokratsko, slobodno društvo, a što sada nismo, postanemo mesto gde će ostati da žive naša deca, dodao je Srđan Milivojević.

Dr Branimir Jovančićević iz resornog odbora za ekologiju DS-a, obećao je da će pitanja iz oblasti životne sredine biti u fokusu delovanja te stranke, ali i buduće Vlade Srbije koju bude činila ova stranka.

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

SSP: Potreban dugoročni plan snabdevanja vodom kako bi se izbegle restrikcije

Ist Media

Boru odobrena toksikološka stanica, ali nema ko da radi

Miloš Marković

Irena Živković: Restrikcije vode u Krivelju su posledica rudarenja

Ist Media

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X