Damper u Slatini oštetio telefonske kablove i vodovodnu cev

654 0

BOR, (Dragan Popaz) Veliki Damper prolazeći kroz Slatinu iz RTB-a Bor do fabrike kreča u Zagrađu meštanima  ovog sela napravio veliku štetu u toku prepodnevnih sati.

 

Naprsla vodovodna cev u centru Slatine nakon prolazka Dampera *** Foto:D.Popaz

 

Saobraćaj na nekada najfrekfentnnijoj deonici puta Bor-Zaječar bio je obustavljen nekoliko sati zbog prolaska teškog teretnog vozila koje je iz RTB-a prebačeno na kop u Zagrađu. Pokidani su telefonski kablovi, a glavna cev vodovoda u centru sela naprsla je od težine ovog vozila. Na svu sreću struja je bila isključena nekoliko sati dok Damper nije prošao kroz selo, ali granje koje su radnici posekli za sobom ostavljeno je na kolovozu.

 

Posečeno i pokidano granje ostavljeno na kolovozu u Slatini *** Foto:D.Popaz

 

Po rečima potpredsednika MZ Slatine Srđana Jankovića, pucanje vodovodne cevi uredno je prijavljeno JKP „Vodovod“ u Boru, a radnici do sada nisu još ništa preduzeli da ovaj kvar poprave.

 

Ukoliko dođe do isključenja vode zbog radova na vodovodnoj mreži, meštani ovog sela ostaće bez pijaće vode u tropskim uslovima kada temperatura prelazi 35 stepeni . Kada će korisnici fiksne telefonije moći da koriste svoje usluge koje redovno plaćaju, a uskraćeni zbog nemarnosti radnika koji su obezbeđivali ovo teretno vozilo, pod znakom je pitanja do daljeg.

 

Pokidani telefonski kablovi okačeni o ogradu *** Foto:D.Popaz

 

Nejasno je šta će biti sa granjem koje je ostalo na ovoj saobraćajnoj magistrali u Slatini, gde zbog suženja i grana na putu dva vozila ne mogu se mimoići, što dovodi do opasnost od saobraćajne nezgode u ovom naseljenom mestu.

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Leave a comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X