Brza pošta – dugo čekanje. Gde su borski poštari?

89 0
posta bor

 

Da li Vam ovih dana kasni pošta? Da li po pakete poslate brzom poštom morate lično do ekspoziture, ili Vam možda ipak donesu na kućnu adresu? Zašto „mala“ pošta i „nova“ pošta rade samo do 16 časova?

Ovo su samo neka od pitanja koja svakodnevno stižu na adresu redakcije Ist Media. Očigledno je da je broj poštara u Boru u poslednje vreme sve manji, da računi za komunalije i struju stižu tek krajem meseca, a da se za šalterske usluge u redu čeka i do sat vremena, pogotovu u vreme isplata penzija.

Pokušali smo da na ova pitanja dobijemo odgovore, međutim, ostali smo uskraćeni.

Dva puta smo se obraćali odgovornima u borskoj pošti, ali odgovor nismo dobili. Kažu, moramo se obratiti nadležnima u Beogradu.

Probali smo i to.

Pre više od mesec dana uputili smo zavnični e-mail i zamolili da nam pojasne šta se dešava u ekspoziturama  borskih pošta. I opet isto, bez odgovora.

Nezvanično smo saznali da sve veći broj zaposlenih u pošti odlazi u druga preduzeća, prvenstveno zbog veće zarade i boljih uslova rada. A da li je to jedini razlog, nadamo se da ćemo uspeti da saznamo od odgovornih u JP „Pošta Srbije“.

Do tada nam preostaje samo da se naoružamo strpljenjem i nadamo da će se sve vratiti kao što je nekada bilo. Da će računi, pisma, paketi i ostala pošta dolaziti na vreme i na kućnu adresu.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Related Post

Taoci rudnika

Posted by - 20. juna 2021. 0
  Meštani sela Krivelj kod Bora, čiji su preci pre 86 godina zbog zagađenja podigli prvu ekološku bunu u Evropi…
X