Politika

Borski SSP će zatražiti vanrednu sednicu Skupštine Grada. Teme: socijalna politika, obrazovanje i zdravstvo

Irena Zivkovic

 

Stranka slobode i pravde (SSP) u Boru podneće na sutrašnjoj sednici Skupštine Grada zahtev za održavanje posebne sednice, na kojoj bi se raspravljalo o zdravstvu, prosveti i socijalnoj politici, a u svetlu tragičnih događaja u beogradskoj školi Vladislav Ribnikar.

Ovo je današnjoj konferenciji za novinare izjavila odbornica SSP Irena Živković, koja je zaključila da ni na jednoj dosadašnjoj sednici nije bilo prostora za konstruktivnu raspravu o ovim temama.

Ona je ocenila da u Boru postoji problem sa strategijom socijalne politike i Centrom za socijalni rad, zbog čijeg rada je ova stranka podnela više prijava i zatražila vanredni inspekcijski nadzor.

SSP smatra i da ključnu reč za izbor direktora škola treba da ima kolektiv škole a ne gradska uprava, kada je reč o zdravstvu skreću pažnju na sve težu situaciju zbog nedostatka lekara, a u vezi sa školskim policajcima, iznela je podatak da u Boru samo dva policajca imaju licencu za obavljanje tog posla.

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Boru odobrena toksikološka stanica, ali nema ko da radi

Miloš Marković

Irena Živković: Restrikcije vode u Krivelju su posledica rudarenja

Ist Media

Sednica Skupštine Grada Bora: Budžet nikad veći, ali poslovanje javnih preduzeća u debelom minusu

Miloš Marković

Ovaj portal koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše korisničko iskustvo. Ukoliko ste saglasni sa ovim, molimo vas da potvrdite. Potvrdi Pročitaj više...

Politika privatnosti i kolačića
X