Borani spontano pravili BUKU a pristalice SNS organizovano VATROMET

367 8

BOR, (IST Media) Nakon pet minuta aplauza lekarima, u 20.05 Borani su se peti dan zaredom pridružili akciji “Bukom protiv diktature” i sa svojih prozora i terasa lupali u šerpe i duvali u pištaljke.

Sa nekoliko terasa ispaljen je vatromet a DJ je u “čačanskim soliterima” sa zvučnika pustio glasno pesmu “Sistem te laže” grupe Beogradski sindikat

Na spontani protest Borana, organizovano su u 20.30, odgovorile pristalice vlasti, koji su sa više objekata ispaljivali vatromet koji je, prema saznanjima IST Media, tog dana dovezen iz drugog grada.

Vatromet je pušten sa nekadašnje zgrade Jugobanke u kojoj je sada sedište borskog odbora Srpske napredne stranke, ali i sa nekoliko visokospratnica i visokih delova grada (strelište).

Jedna stanarka u ulici 3. oktobar rekla je za naš sajt da je tog dana jedan muškaracu u radničkom odelu tražio ključ od krova zgrade, ali da ga nije dobio.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

There are 8 comments

 1. Mislim da je od ovog priloga, važnije da saznamo kakva je epidemiološka situacija u Boru. I danas 30. aprila različite informacije na sajtu Ministarstva zdravlja i sajtu graqdske uprave. Kada proše epidemija biće vremena za plitičku borbu

  Odgovori
 2. Svako ima pravo da iskaže svoje mišljenje (nezadovoljstvo) na ovaj ili onaj način. Jedni to rade zato što to žele i misle da tako treba, sami su tako izabrali, a drugi zato što im je neko rekao da tako rade, i da pritom uzvikuju nemušte i potpuno nesuvisle parole (o tamo nekom Đilasu), koje potpuno ogoljuju prirodu njihovog protesta. O kršenju zakona da i ne govorimo. Tako je već godinama, neki šetaju, a neke dovoze i zatvaraju u tor iz koga ne mogu da izađu svojom voljom.

  @Dušane, i ovo je važno. Zato što predstavlja sublimaciju svega, pa i svih događaja i pojava vezanih za protekla dva meseca, otkad se u Srbiji pojavio prvi slučaj kovida i koji je samo otvorio novu Pandorinu kutiju.

  P. S.
  ONI NEMAJU TOLIKO BAKLJI I VATROMETA KOLIKO MI IMAMO ŠERPI!

  Odgovori
  1. Poštovana Ana. Cilj mog komentara pogrešno tumačite. Želeo sam samo ukazati na to da ovi mediji ne prate epidemiološku situaciju u Gradu, a čini mi se da je to sada najvažnije.

   Odgovori
   1. Poštovani Dušane, nisam pogrešno protumačila Vaš komentar. Vidim i ja da cirkulišu različiti podaci o broju zaraženih, izlečenih i drugih kategorija, čemu se ne može lako ući u trag zbog različitih nivoa obrade podataka, a čvrsto verujem i u to da se podaci i kriju i da je sve što se vezuje za Covid-19 prilično netransparentno. Najbolji primer su konferencije za štampu Kriznog štaba u Beogradu. Vidite i sami na šta to liči. Pored medicinskog osoblja i novinari su pravi junaci ove krize.

    Odgovori
  2. Izvini, ali ti koji prave buku su pozvani danima preko društvenih mreža. Jedna od tih koja je pozvala na pravljenje buke je i Aida Ćorović, žena kaja je nebrojeno puta napadali SPC.

   Odgovori
 3. Bravo Ana.Djilas sigurno ima za tebe neko dobro placeno mestasce u svojoj ekipici.
  Moci ces i da mu kuvas.Ponesi samo dovoljan broj sherpi.
  PS.Ne zaboravi kutlacu

  Odgovori
 4. Spontano pravili buku? Kako spontano ako se nešto najavljuje preko društvenih mreža i to u tačno odjrenom terminu? To nije spontano. Spontan je odgovor na “buku” ali je i to diskutabilno.

  Odgovori
 5. Pa nisu li ovi sherpashi organizovani preko drustvenih mreza?
  O kakvoj se spontanosti tu radi?

  Nikakvoj.
  Prosto lecenje frustracija.

  Odgovori

Leave a comment

Your email address will not be published.

X