Bor danas ČETVRTI U SRBIJI PO BROJU ZARAŽENIH

265 3
korona

BOR, (IST Media) U poslednja 24 sata u Srbiji je potvrđeno još 95 slučajeva koronavirusa, a Bor se sa pet novoobolelih nalazi na 4. mestu.

Prema podacima od 8. maja, najviše novoobolelih registrovano je u Leskovcu i Beogradu, Pančevu, objavio je N1.

Podsećamo da je juče u Nišu preminula penzionerka iz Bora (1947) što je za IST Media potvrdio epidemiolog dr Branislav Tiodorović.

Ona je četvrta žrtva korona virusa iz Bora.

Direktor borske bolnice dr Goran Joksimović, izjavio je za naš sajt da je ta pacijentkinja na covid-19 testirana 28. aprila, dan kasnije je primljena na odeljenje Opšte bolnice u Boru a 30. aprila poslata za Niš.

Joksimović je rekao da opasnost od širenja ovog virusa još nije prošla, i da se veliki broj Borana ne pridržava preporuka o nošenju zaštitne opreme što može imati teške posledice.

 

 

Pročitaj još:

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Slične vesti

There are 3 comments

  1. Tačno tako . U Boru prvog dana-večeri nakon ukidanja vanrednog stanja , na potezu od studentskog doma do tržnog centra Kocka bilo je najmanje 500 mladih koji su sasvim normalno izašli u šetnju i nisam video niti jednu ali baš niti jednu osobu koja je nosila masku ili rukavice. Samo radnice na kiosima su imale zaštitna sredstva. Ovako nešto je zaista bez imalo svesti da nije sve prošlo i da se uveče ta deca vraćaju kući svojim roditeljima i nose sve rizike svog ponašanja. Pa posle kada zbog toga uvedu ponovo rigoroznije mere onda će opet da lupaju u šerpe i da se bune. Svest omladine o rizicima ne postoji.

    Odgovori

Leave a comment

Your email address will not be published.

X