Društvo

[VIDEO] Radnici Ziđin Majning sa mališanima posetili rudnik povodom Dana porodice

Serbia Zijin Mining

 

Povodom Međunarodnog dana porodice (Family Open Day), kompanija Srbija Ziđin Majning (SZM) organizovala je za zaposlene i njihove članove porodica posetu rudniku Čukaru Peki, gde su se mališani radnika prvi put upoznali sa novim objektima i savremenom mehanizacijom koja je angažovana u ovom rudniku bakra.

Family Open Day Ziđin Majning

Nakon kraće obuke o bezbednosti, „najmlađi gosti“ posetili su Flotaciju i ulaz u okno rudnika u kojima rade njihovi roditelji, a potom, u moderno izgrađenoj fiskulturnoj sali koje se ne bi postideli ni dobro opremljeni sportski centri u Srbiji, uživali u sportskim takmičenjima, kolektivnim igrama i uz pozorišnu predstavu za najmlađe.

Serbia Zijin Mining

Zamenik generalnog direktora SZM Yan Minghui, izrazio je zadovoljstvo zbog posete rudniku i podsetio na načelo kompanije koje glasi – razvoj rudarstva za dobrobit društva.

Yan Minghui Serbia Zijin Mining

Nadamo se da ćemo zajedno, sa razvojem naše kompanije, plate i dobrobit naših zaposlenih biti sve bolji. Kompanija pridaje veliki značaj razvoju srpskih kolega i nadamo se da ćemo zajedničkim radom uspeti da sve više njih postane deo vodećeg tima na različitim nivoima firme, rekao je Yan Minghui.

Serbia Zijin Mining

On je istakao da SZM radi na tome da Čukaru Peki bude najlepši i najzeleniji rudnik u Evropi, sa hiljadama novih sadnica, ali i fudbalskim terenom koji će uskoro biti izgrađen.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

PROSVETARI ODLUČILI: 1. novembra obustava rada i protest, potom skraćivanje časova

Marija Dimitrijević

PTIČJI GRIP potvrđen kod uginulog labuda nađenog KOD DONJEG MILANOVCA

Marija Dimitrijević

Manji računi komunalnih usluga za 50 odsto. Evo ko ostvaruje pravo

Miloš Marković
X