FudbalSport

Promena na klupi FK BOR. Novi trener je VLADIMIR JOCIĆ

vladimir jocić

Foto: Printscreen youtube

Novi šef stručnog štaba Fudbalskog kluba „Bor 1919“ je Vladimir Jocić, nekadašnji fudbaler Partizana, niškog Radničkog Napretka iz Kruševca i nikšićke Sutjeske, internacionalac u Turskoj i trener brojnih srpskih klubova, piše portal glassporta.rs

Vladimir Jocić je kao trener ostavio traga u ČSK-u iz Čelareva, Big Bulu iz Bačinaca, zanimljivo čak četiri tima istog naziva Radnički: iz Kragujevca, Niša, Pirota i Šida, a radio je i u Donjem Sremu i Radničkom iz Sremske Mitrovice.

Iskusnom 69-godišnjem stručnjaku će u radu pomagati Saša Ilibašić, dugogodišnji trener mlađih selekcija FK Bor i svojevremeno prvi trener seniorske ekipe.

Ostaje pitanje šta se desilo sa Ivanom Bešinićem, koji je podseća Glas sporta, bio drugi trener u sezoni, nakon dvojca Dragan Ivanov – Bogiša Stojiljković, koji je započeo i odradio skoro kompletne pripreme na klupi borskog zonaša. Očigledno je da u upravi nisu bili zadovoljni 2. mestom na tabeli Zone „Istok“ i tri boda manje u odnosu na lidera iz Kladova, ekipe Đerdapa,.

Debi na klupi FK „Bor 1919“ Vladimir Jocić imaće u prvom prolećnom kolu 11. marta, kada Borane očekuje gostovanje ekipi OFK „Knjaz“ u Trgovištu.

 

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

[NAJAVA] Promocija zdravog načina života u Sportskom centru. Lek zamenite fizičkom aktivnošću

Marija Dimitrijević

Borski karatisti u Super ligi osvojili šest zlatnih medalja

Ist Media

Narodna poslanica novi predsednik Fudbalskog kluba „Bor 1919“

Ist Media
X