Politika

Borski odbor SNS dao podršku Vučiću tokom trajanja sednice Vlade Srbije

VUCIC

 

Gradski odbor Srpske napredne stranke Bor podržao je predsednika Aleksandra Vučića jer, kako navode, „iz godine u godinu daje sve od sebe za dobro cele Srbije, srpskog naroda i svih građana naše države“.

Postoje trenutci kada ceo naš narod i država moraju biti jedinstveni u borbi za državne i nacionalne interese. Sada je taj trenutak. Sada je trenutak da svi zajedno damo punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u borbi za državne i nacionalne interese, navodi se u saopštenju koje su potpisali poverenici Gradskog odbora Aleksandar Milikić i Milivoje Janošević.

Danas je počela sednica Vlade na kojoj prisustvuje i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji bi trebalo članove vlade da obavesti o sastanku sa zvaničnicima EU i SAD i francusko-nemačkom predlogu za kosovsko pitanje.

Predsednik Srbije je u petak u Beogradu s predstavnicima EU, SAD, Francuske, Nemačke i Italije razgovarao o takozvanom francusko-nemačkom planu za Kosovo.

Vučić je posle tog sastanka izjavio da je Srbija spremna da prihvati koncept i da radi na implementaciji predloženog sporazuma, ali i da je izrazio rezervisanost po jednoj tački tog sporazuma.

Kako su preneli mediji, Vučić se u nedelju uveče sastao i sa vrhom Srpske napredne stranke (SNS), čiji je predsednik, gde je nakon navodnih nesuglasica oko pregovora sa SAD i EU i poziva da se od njih odustane, kazao da je spreman da podnese ostavku i da vođenje stranke prepusti nekom drugom.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

GG „Glasno za omladinu“ traži Lokalni akcioni plan za mlade, formiranje Komisije za praćenje kvaliteta vazduha i uređenje dečijih parkića

Marija Dimitrijević

Narodni pokret Srbije: U 2023. godini u Boru povećan sadržaj arsena i kadmijuma u vazduhu

Ist Media

Gradsko veće predložilo otkup zemljišta ski-staza na Crnom Vrhu. Čeka se strateški partner za hotel Jelen

Ist Media
X