Politika

Glasno za omladinu pokrenuli peticiju za uređenje ulice iznad Maksija

bambi 2

 

Predstavnici Grupe građana Gasno za omladinu pokrenuli su akciju prikupljanja potpisa za uređenje ulice iza Maksi diskonta, između dva obdaništa “Bambi” i “Boško Buha”.

Problemi stanara ovog dela grada su nagomilani, od nepravilno postavljenih kontejnera, neosvetljenih ulica, nedostatka parkin prostora, do problema sa atmosferskom kanalizacijom. Takođe veliki problem predstavlja i neobeleženost ove ulice gde ne postoje ležeći policajci, niti odgovarajuća saobraćajna signalizacija, te su saobraćajne nezgode česte, a uz to dva obdaništa su u blizini, te je ovo izuzetno nebezbedno mesto za najmlađe, upozorava ovo udruženje.

Glasno za omladinu zato poziva vlast u Boru da sarađuje u rešavanju problema meštana Mesne zajednice „Bakar“ kako bi se građanima poboljšao kvalitet života.

Smatraju da je „sramota da se grade ogromni kapitalni projekti kao što su tržni centar, nov stadion i akva park, dok građani Bora nemaju osnovne uslove  za pristojan život“.

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

GG „Glasno za omladinu“ traži Lokalni akcioni plan za mlade, formiranje Komisije za praćenje kvaliteta vazduha i uređenje dečijih parkića

Marija Dimitrijević

Narodni pokret Srbije: U 2023. godini u Boru povećan sadržaj arsena i kadmijuma u vazduhu

Ist Media

Gradsko veće predložilo otkup zemljišta ski-staza na Crnom Vrhu. Čeka se strateški partner za hotel Jelen

Ist Media
X