Društvo

Pogledajte nacrt budžeta Grada Bora za 2022. godinu i učestvujte u javnoj raspravi

skupstina grada bora

 

Na sajtu Grada Bora objavljen je nacrt budžeta za 2022. godinu koji možete pogledati OVDE. S tim u vezi Gradsko veće pozvalo je građane, udruženja kao i stručnu javnost da se upoznaju sa radnim tekstom Nacrta i da daju predloge, sugestije i komentare.

Javna rasprava o Nacrtu odluke trajaće od 29. oktobra do 12. novembra.

Predlozi, sugestije, inicijative i komentari dostavljaju se Gradskoj upravi grada Bora – Odeljenju za finansije i javne nabavke putem elektronske pošte na adresu: finansije@bor.rs ili na adresu Gradska prava grada Bora – Odeljenju za finansije i javne nabavke, Ul. Moše Pijade 3., sa napomenom: ,,Za javnu raspravu o Nacrtu odluke.

U okviru sprovođenja javne rasprave biće održan otvoreni sastanak u formi okruglog stola 5. novembra u Boru, bioskop ‘’Zvezda’’, sa početkom u 10 časova, na kojem će biti predstavljen tekst Nacrta odluke.

Zainteresovani učešće na otvorenom sastanku treba da prijave na elektronsku poštu finansije@bor.rs, najkasnije do 3. novembra 2021. godine.

Po okončanju Javne rasprave, Gradska uprava grada Bora – Odeljenje za finansije i javne nabavke će sačiniti izveštaj o održanoj javnoj raspravi i u roku od 15 dana od njenog okončanja isti objaviti na internet prezentaciji www.bor.rs

Nacrt Odluke o budžetu koji je projektovan u iznosu od 2,542  milijarde dinara.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

PROSVETARI ODLUČILI: 1. novembra obustava rada i protest, potom skraćivanje časova

Marija Dimitrijević

PTIČJI GRIP potvrđen kod uginulog labuda nađenog KOD DONJEG MILANOVCA

Marija Dimitrijević

Manji računi komunalnih usluga za 50 odsto. Evo ko ostvaruje pravo

Miloš Marković
X