Društvo

Prijavili ste problem u Boru: Neregistrovani automobili već 10 godina zauzimaju parking mesta

ngc parking

BOR – Naš čitalac je u rubrici PRIJAVI PROBLEM prijavio problem parking mesta u naselju Novi gradski centar, na kojima decenijama „leže“ neregistrovana vozila i zauzimaju mesta vozačima koji žive u blizini.

Problem je veliki broj automobila koji su neregistrovani i nisu u voznom stanju ( zaokruženi na slici), a zauzimaju prostor na malom parkingu iznad zgrade broj 11 u ulici Save Kovačevića u NGC-u. Ovi automobili su na parkingu više od deset godina. Zašto se ne da određeni rok za uklanjanje ovih automobila? Ako ih vlasnici ne uklone, treba neko da uh ukloni. Ima ih i više na drugim parkinzima u blizini, javio je naš čitalac.

Zaključujemo da ovaj problem nije prisuatan samo u NGC, već i u drugim delovima grada. Zato smo pitali nadležne da li, i na koji način nameravaju da reše ovaj dugogodišnji problem?

Načelnik Odeljenja za komunalne i inspekcije poslove gradske uprave Dragan Štrbac, kaže da je najbolji put za rešavanje ovog problema da se takva vozila prijave komunalnoj inspekciji.

Komunalni inspektor u tom slučaju ima obavezu da pronađe vlasnika vozila i naloži mu da ga ukloni sa parkinga, a rok do kada to treba da učini nalazi se u rešenju koje mu se dostavlja. Ukoliko se on ogluši, vozilo će ukloniti Komunalna inspekcija a potom vlasniku naplatiti tu uslugu, rekao nam je Štrbac.

PRIJAVI I TI PROBLEM NA LINKU OVDE, A MI ĆEMO POKUŠATI DA OD NADLEŽNIH DOBIJEMO ODGOVOR I REŠENJE.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

PROSVETARI ODLUČILI: 1. novembra obustava rada i protest, potom skraćivanje časova

Marija Dimitrijević

PTIČJI GRIP potvrđen kod uginulog labuda nađenog KOD DONJEG MILANOVCA

Marija Dimitrijević

Manji računi komunalnih usluga za 50 odsto. Evo ko ostvaruje pravo

Miloš Marković
X