Politika

Pogledajte NACRT ODLUKE O BUDŽETU Bora za 2021. godinu i POŠALJITE KOMENTARE

gradska uprava bor

BOR – Gradsko veće grada Bora objavilo je Nacrt odluke o budžetu grada za 2021. godinu i o toj temi otvorilo javnu raspravu koja će trajati od 9. do 23 novembra.

Pozivamo sve građane, udruženja kao i stručnu javnost da se upoznaju sa radnim tekstom Nacrta Odluke o budžetu grada Bora za 2021. godinu i da daju predloge, sugestije i komentare, navodi se u pozivu za javnu raspravu.

Nacrt budžeta možete preuzeti na linku OVDE.

Budžet za narednu godinu projektovan je na 2.187.764.011 dinara.

Učesnici u javnoj raspravi su predstavnici organa Bora, građani, udruženja, stručna javnost, kao i druge zainteresovane strane.

Predlozi, sugestije, inicijative i komentari dostavljaju se Gradskoj upravi grada Bora – Odeljenju za finansije putem elektronske pošte na adresu: finansije@bor.rs ili na adresu Gradska prava grada Bora – Odeljenju za finansije, Ul. Moše Pijade 3, sa napomenom: „Za javnu raspravu o Nacrtu odluke“ na obrascu koji se može preuzeti uz tekst Nacrta odluke.

Gradsko veće objavilo je i predlog nacrta odluke o naknadama za korišćenje javnih površina, gde možete videti cenovnik budućih parking zona a možete ga preuzeti na linku OVDE.

Predlozi, sugestije, inicijative i komentari dostavljaju se Gradskoj upravi grada Bora – Odeljenju poreske administracije putem elektronske pošte na adresu: lpa@bor.rs ili na adresu Gradske uprave grada Bora – Odeljenju poreske administracije, sa napomenom: „Za javnu raspravu o Nacrtu odluke“ na obrascu koji se može preuzeti uz tekst Nacrta odluke.

Javni poziv upućen je i za učešće u javnoj raspravi o Nacrtu Odluke o lokalnim komunalnim taksama, koji možete preuzeti na linku OVDE.

Predlozi, sugestije, inicijative i komentari dostavljaju se Gradskoj upravi grada Bora – Odeljenju poreske administracije putem elektronske pošte na adresu: lpa@bor.rs ili na adresu Gradska uprava grada Bora – Odeljenju poreske administracije, Ul. Moše Pijade 3., sa napomenom: ,,Za javnu raspravu o Nacrtu odluke.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

GG „Glasno za omladinu“ traži Lokalni akcioni plan za mlade, formiranje Komisije za praćenje kvaliteta vazduha i uređenje dečijih parkića

Marija Dimitrijević

Narodni pokret Srbije: U 2023. godini u Boru povećan sadržaj arsena i kadmijuma u vazduhu

Ist Media

Gradsko veće predložilo otkup zemljišta ski-staza na Crnom Vrhu. Čeka se strateški partner za hotel Jelen

Ist Media
X