Društvo

Dve nedelje javne rasprave za ČETIRI MILIONA EVRA duga

Dom zdravlja Apoteka

BOR, (IST Media) Javna rasprava o nacrtu izmena i dopuna odluke o budžetu grada Bora, kojim je predviđen rebalans za oko 157 miliona dinara radi isplate dugovanja Apotekarske ustanove poveriocu, kompaniji Phoenix Pharma, biće održana od 24. jula do 7. avgusta.

Podsećamo da su odbornici Skupštine Grada Bora krajem maja izglasali rebalans budžeta kako bi se platio danak nesavesnom poslovanju Apotekatrske ustanove i napravljenog duga od 345,4 miliona dinara (oko 4 miliona evra).

Prema ugovoru Grada Bora sa poveriocem, ukoliko dug bude plaćen u predviđenom roku, Phoenix Pharma se obavezala da će otpisati kamatu u iznosu od 1,2 miliona evra.

Zbog nastalih dugovanja , postupak protiv bivše direktorke Apotekarske ustanove Snežane Janković vodi se pred Višim sudom u Nišu, u Odeljenju za korupciju i kriminal.

Primedbe i sugestije na rebalans budžeta, Borani mogu dostaviti Gradskoj upravi – Odeljenju za finansije na e-mail adresu finansije@bor.rs ili na adresu Gradska uprava grada Bora, ul. Moše Pijade 3.

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

PROSVETARI ODLUČILI: 1. novembra obustava rada i protest, potom skraćivanje časova

Marija Dimitrijević

PTIČJI GRIP potvrđen kod uginulog labuda nađenog KOD DONJEG MILANOVCA

Marija Dimitrijević

Manji računi komunalnih usluga za 50 odsto. Evo ko ostvaruje pravo

Miloš Marković
X