Korona

Pored IST MEDIJE, servis PRIJAVI PROBLEM pokrenula i gradska uprava

Pored servisa PRIJAVI PROBLEM na našem portalu, i Grad Bor je pokrenuo isti servis putem koga će svi građani moći da prijave komunalni problem ili primedbu na rad javnih službi.

Za sada, putem telefonske linije 060 27 27 079, operater će na raspolaganju biti od 9 do 13 sati, a moguće je ostaviti primedbu putem viber aplikacije, kao i mejlom na adresu prijaviproblem@bor.rs

U obrazloženju ovog Servisa navodi se da je uspostavljen kako bi se prijavili nedostaci i primedbe na rad zdravstvenih ustanova, javno komunalnih preduzeća i ostalih javnih institucija, ali putem ovog servisa građani će biti u mogućnosti i da prijave komunalni problem koji zahteva intervenciju komunalnih službi.

Naša je namera da kroz rad ovog servisa omogućimo građanima da nam ukažu na sve primedbe, sugestije i kritike kako bismo poboljšali rad javnih službi, otklonili nepravilnosti u radu, kao i unapredili komunikaciju grada sa građanima, rekao je tim povodom gradonačelnik Aleksandar Milikić.

IST Media je još pre godinu dana pokrenula servis PRIJAVI PROBLEM, koji se nalazi na linku OVDE.

Putem ovog linka problem možete prijaviti anonimno, ali i dostaviti fotografiju kako bismo problem ilustrovali i od nadležnih zatražili reakciju i rešenje.

Zahvaljujući vašim reakcijama, do sada je rešeno više od dvadeset lokalnih problema, a od sada čemo sve primedbe objavljivati JAVNO na sajtu, i pratiti realizaciju od strane nadležnih.

 

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

U Boru nagli porast broja novozaraženih. Omikron virus je zarazniji i lakše se prenosi

Saša Trifunović

Na teritoriji grada 58 zaraženih korona virusom, jedna osoba preminula

Ist Media

Broj aktivnih slučajeva korona virusa u Boru danas je 49

Ist Media
X