Korona

Novi internet servis u Boru koji spaja kupce i prodavce u toku vanrednog stanja

BOR, (IST Media) Servis DostavaBor, koji će pomoći jednostavnu kupovinu onih koji moraju da ostanu kod kuće očeće da radi uskoro, saopštili su borski informatičari koji su postavili ovu internet platformu.

Sajt je završen i postavljen na adresi dostavabor.com i u toku je postavljanje informacija o paketima i artiklima koje će građani Bora moći da naruče putem interneta. Sistem je potpuno besplatan za korišćenje za građane, nema potrebe za registracijom dovoljno je samo da odaberete željeni paket i popunite obrazac. Sajt je u fazi testiranja i počeće sa radom uskoro, saopšteo je danas.

Što se tiče prodavca i za njih je sistem pojednostavljen. Oni treba da osmisle najviše 4 različita paketa koja bi ponudili građanima Bora i pripremili te pakete za što bržu isporuku. Prodavci takođe treba da organizuju svoju distribuciju paketa, odnosno da se potrude da iz svojih redova ili da angažuju neko treće lice da umesto njih dostavi željene pakete građanima Bora.

Sistem trenutno funkcioniše za teritoriju grada Bora, dok za okolna sela još uvek nije u funkciji distribucija paketa.

Pozivamo sve zainteresovane prodavce robe široke potrošnje da se jave na imejl info@dostavabor.com radi organizacjie i postavljanja informacija o prodavnici i paketima robe.

Ovaj sistem treba da bude pun pogodak za obe strene. Kupci će moći lako i brzo da naruče neophodne namirnice i ostale potrepštine i neće imati potrebe da izlaze iz svojih stanova, nema potrebe da čekaju u redovima i neće biti izloženi potencijalnoj opasnosti od zaraze. Na taj način će se smanjiti frekfenciju kretanja građana i više poštovati uredbe vlade RS, rečeno je za IST Media.

Prodavci će na ovaj način moći da dođu do onih kupaca koji ne žele da izlaze iz svojih stanova iz bilo kog razloga. Ovo će za prodavce biti i prvi korak ka kreiranju onlajn prodavnica, jer na ovaj način mogu da provere potražnju i logistiku prodaje.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

U Boru nagli porast broja novozaraženih. Omikron virus je zarazniji i lakše se prenosi

Saša Trifunović

Na teritoriji grada 58 zaraženih korona virusom, jedna osoba preminula

Ist Media

Broj aktivnih slučajeva korona virusa u Boru danas je 49

Ist Media
X