Društvo

Preuzimanje penzionerskih kartica od 13. avgusta

BOR, (IST Media) Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) obaveštava penzionere iz Bora, kao i penzionere iz Kladova, Negotina i Majdanpeka da će od 13. avgusta moći da preuzimaju svoje penzionerske kartice, svakog radnog dana od 8 do 15 časova.

Kako je saopštio PIO, penzioneri sa prebivalištem u Boru, preuzimaće svoje penzionerske kartice u Filijali RF PIO Bor, Moše Pijade 16.

Penzioneri sa prebivalištem u Kladovu preuzimaće svoje penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Bor u Kladovu, 22. septembra 48.

Penzioneri Negotina preuzimaće penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Bor u Negotinu, Badnjevska 3, dok će penzioneri sa prebivalištem u Majdanpeku svoje penzionerske kartice preuzimati u Ispostavi Filijale Bor u Majdanpeku, Proleterska 35.

Svim korisnicima neophodan je identifikacioni dokument /lična karta ili pasoš/ da bi preuzeli karticu.

Nakon izrade i raspodele penzionerskih kartica zatečenim korisnicima penzija, pristupiće se izradi penzionerskih kartica za nove korisnike, koji su uključeni u isplatu posle 26. februara 2018. godine.

Porodični penzioneri, roditelji, staratelji i hranitelji prilikom dolaska po penzionersku karticu trebalo bi da ponesu poslednji ček od penzije, odnosno izveštaj korisnika iz banke.

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

PROSVETARI ODLUČILI: 1. novembra obustava rada i protest, potom skraćivanje časova

Marija Dimitrijević

PTIČJI GRIP potvrđen kod uginulog labuda nađenog KOD DONJEG MILANOVCA

Marija Dimitrijević

Manji računi komunalnih usluga za 50 odsto. Evo ko ostvaruje pravo

Miloš Marković
X