Društvo

HUMANITARA akcija borskih prosvetara – pomoć društvu MOZAIK

BOR, (IST Media) U subotu 16. juna u maloj sali JU Sportski centar „Bor“ i OŠ „3. oktobar“, biće održano „Humanitarno sportsko i poetsko druženje prosvetnih radnika Bora“ kako bi se pomoglo Društvu za decu ometenu u razvoju, dnevnom boravku „Mozaik“.

Ovaj projekat ima za cilj okupljanje borskih prosvetnih radnika, od predškolskog do visokoškolskog nivoa, koji su u sistemu Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kažu inicijatorke ove manifestacije dr Aleksandra Mitovski (Tehnički fakultet u Boru) i profesorka fizičkog vaspitanja Mirjana Spasić (OŠ „3. oktobar“ Bor).

„Prosvetni radnici Bora bi se putem ove manifestacije i ovakvim načinom druženja umrežili i zbližili, a sa druge strane bi svojim volonterskim, humanitarnim akcijama ove godine pomogli Društvu za pomoć MNRO Bor – Dnevni boravak „Mozaik“ iz Bora“, kaže Aleksandra Mitovski.

Sportski deo druženja prosvetnih radnika Bora uključuje odigravanje revijalnih utakmica u nekoliko sportskih disciplina (mali fudbal, basket i odbojka) u muškoj i ženskoj konkurenciji. U okviru poetskog dela prosvetni radnici bi se predstavili publici svojim umetničkim stvaralaštvom.

Realizacija sportskog dela druženja prosvetnih radnika Bora biće u maloj sali SC „Mladost“ sa početkom u 10 časova, dok će poetsko veče biti održano u svečanoj sali OŠ „3. oktobar“, sa početkom u 18 časova.

Humanitarni karakter projekta ogledao bi se u novčanim prilozima i učesnika i publike koji bi se donirali Dnevnom boravku „Mozaik“ iz Bora.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

PROSVETARI ODLUČILI: 1. novembra obustava rada i protest, potom skraćivanje časova

Marija Dimitrijević

PTIČJI GRIP potvrđen kod uginulog labuda nađenog KOD DONJEG MILANOVCA

Marija Dimitrijević

Manji računi komunalnih usluga za 50 odsto. Evo ko ostvaruje pravo

Miloš Marković
X