Zabava

QUEENS OF THE STONE AGE, NICK CAVE, DAVID BYRNE, PORTUGAL THE MAN – 10 sati od vas u junu na INmusic festivalu

Od 25. do 27. juna, u Zagrebu se održava tradicionalni muzički INmusic FESTIVAL, tokom koga će nastupiti Queens of the Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Interpol, David Byrne, Alice in Chains, St. Vincent, The Kills, Portugal. The Man, i mnogi drugi bendovi čija imena organizator za sada ne objavljuje.

Da li su ova imena dovoljna da krenete putem glavnog grada Hrvatske i to prevozom iz Bora?

INmusic festival je najveći open air festival u Hrvatskoj, a održava se jednom godišnje na jarunskom Otoku hrvatske omladine u Zagrebu. U jedanaest godina postojanja, INmusic festival prerasta u vrhunski muzički događaj i upisuje se na kartu ponajboljih evropskih muzičkih festivala na otvorenom. Postaje i međunarodno priznat festival – britanski dnevnik The Times uvrštava ga na listu dvadeset najboljih evropskih letnjih festivala 2008. i 2009. godine, kada biva i nominovan za „The European Festival Awards“ u konkurenciji s najvažnijim evropskim festivalima.

Od tada je INmusic festival primio velika priznanja poput onog National Geographic Travelera koji je uvrstio INmusic među 3 svetska festivala koja treba posetiti ili američkog Huffington posta koji ga je uvrstio među 10 svetskih festivala koje treba posetiti, a isto su učinili i putnički portali poput GlobalGrasshoppera i TravelFreaka. Prošlih godina to je učinio i CNN uvrstivši INmusic dve godine za redom među 50 najboljih festivala u svetu, te britanski BBC koji je objavio odličnu recenziju INmusic festivala.

Jer, evo kako je bilo 2017 (VIDEO).

O tedaljima više možete saznati na sajtu festivala OVDE ili preko Faceook strane festivala.

photo: Julien Duva

Od 2006. godine, od kada se održava INmusic Festival, na stejdž su izlazili Artic Monkeys, Iggy Ppo, Morrissey, Franz Ferdinand, Sonic Youth, Happy Mondays, Prodigy, Stereo MC’s, Moby, Kraftwerkm Lily Allen, Tricky, Massive Attack, Billy Idol, LCD Soundsystem, Morcheeba, Jamiroquai, Arcade Fire, Cypress Hill, New Order, Basement Jaxx, The Black Keys, Pixies, Placebo, Rudimental, PJ Harvey, Skunk Anansie, Kasabian i mnogi drugi.

Na našem portalu ćemo vas redovno obaveštavati o detaljima i novim učesnicima festivala, kao i o turističkim aranžmanima vezanih za ovu manifestaciju.

 

 

Sadržaj sa sajta može se preneti samo uz poštovanje USLOVA KORIŠĆENJA

Povezani postovi

Repertoar bioskopa „Zvezda“ od 25. do 29. oktobra 2024.

Ist Media

Nova ostvarenja domaće kinematografije u bioskopu Zvezda od 18. do 22. oktobra

Miloš Marković

Zbog velikog interesovanja, nastavlja se emitovanje DŽOKERA u bioskopu „Zvezda“

Miloš Marković
X